dissabte

Rodó



Avui els de la Guarderia Teatre hem estrenat un nou acte dins de la programació del Vestíbul de la Canal. Avui hem començat un cicle de cinema que hem dedicat a Monty Python i que consta de tres pel·lícules. Ens ho hem passat molt bé tot i que a veure "Monty Python i el Sant Grial" han vingut poques persones hem d'entendre que els inicis sempre són durs. Estem satisfets pel muntatge que hem realitzat i per oferir a Tona un cinema en VO després de molts anys sense cinema i sempre en versió doblada, la setmana que ve toca la famosa "Vida de Brian", t'hi apuntes?
D'altra banda avui a la tarda, mentre muntàvem el cicle de cinema, he rebut una trucada del bi-setmanari i televisió El 9 Nou. El monòleg que vaig escriure i que va interpretar el meu gran amic Tricky ha passat a la semifinal del concurs de monòlegs de Caixa de Manlleu i el 9 Nou. Dissabte que ve gravem als estudis del 9 TV i sortirem per la TV. De 3o monòlegs presentats només en queden 12 i un és el nostre! hem quedat al·lucinats! A veure si passem a la final, ja seria massa.
Ja ho veieu, dues grans notícies a la que cal sumar l'estrena de l'obra "El ganivet a l'aigua" de Gerard Guix que compta amb la participació d'en Xevi Canet que és membre de la Guarderia Teatre, els desitgem a tots "molta merda".
Nota: He editat el número de monòlegs presentats, m'havien dit 45 però finalment al 9 Nou em van dir 30.