dijous

El "putu" polígrafo dels ....

Antena 3 ja poden estar ben contents, tenen una clientela fidel i jove, molt jove, nens de primària que cada tarda s'empassen la merda de la seva programació. Surten de l'escola i després de berenar s'enganxen a "En Antena", un "magacín de actualidad y crónica social", en diuen així i es queden tan amples. En aquest programa treuen els draps bruts dels famosillos i els pseudo-artistes varis de la fauna estatal mentre una colla de "expertos" diuen la seva de diferents temes relacionats amb la tele-escombraries més vergonyosa. Entre tot aquest panorama televisiu hi ha el polígrafo, una màquina on endollen el famosillo de torn per fer-li dir amb qui s'ha ficat al llit, quines drogues ha pres, a qui ha disparat o què sap del seu veí. L'altre dia hi ficaven un noi ex-membre dels Latin Kings, li preguntaven coses sobre els rituals iniciadors d'aquesta banda, després li preguntaven si havia apunyalat a algú i si tenia armes de foc, tot això en horari infantil, vaja perquè el jovent vagi tranquil pel carrer a passejar el gos. Aquesta gent inculquen una por irracional al ciutadà que és alhora una arma publicitària pels seus programes, si no surts al carrer per por et quedes a casa mirant-los per tenir més motius de por. Tot això de les 17:30 a les 19:15, ah, i a les 19:15 el programa estrella de la casa, "El diario de Patricia"!
7-2-07 Autocar de camí a Barcelona, anem al museu Picasso. Unes nenes de tercer i quart parlen uns seients darrera meu, estan jugant, canten, ... fins aquí tot normal. Al cap d'una estona sento el següent: "¿Has hecho el amor alguna vez? ¿Si o no?" Em giro i pregunto què passa. Em responen que estan jugant al polígrafo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest horari no és horari protegit ? I no hi ha res a fer. Les televisions continuaran fent el que vulguin per l'audiència.