dimecres

Podcast al bloc

Us haureu fixat que al bloc hi he incorporat unes petites novetats. Es tracta d'uns botons que quan els cliquem podem escoltar determinats programes de ràdio que considero interessants. Vaig començar amb "La pissarra" i "Eduqueu les criatures" i avui hi afegit "Escola de pares" del Matí de Catalunya Ràdio i el mini-espai "Bons propòsits" del Cafè de la República. El millor del cas d'aquests podcasts és que són actualitzables, és a dir, que s'actualitzen sols sense fer res i que així podem escoltar el programa dia a dia en el cas dels que són diaris, és ideal per programes que no podem escoltar en directe durant el dia o la nit. Un cop clicat el botó s'obre una pantalleta i podem seguir treballant a l'ordinador mentre estem escoltant el programa. Gaudiu-ne!
D'exemple us poso "L'internauta".
PupuPlayer FREE

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuidado que los podcast enganchan. Yo estoy alucinando con "sinaudiencia". Es de cine comentado por cuatro amigos que saben mucho del tema. Van en plan desenfadado y sin cortarse.

un saludo

¿Para cuando uno de EF?

David

JRoca_Font ha dit...

Un podcast d'EF, estaria bé, el podríem enllaçar tots els que tenim web, potser més endavant algú s'atreveix, jo en principi no, vaig molt ple de feina.
Salut

rogero ha dit...

interessant, cada dia s'aprenen coses noves. Porto una estoneta investigant com funciona això dels podcast però no entenc com s'actualitza dia a dia. Ho has de fer tu o es fa automàticament. Intento posar un podcast al meu blog (www.cannitus.blogspot.com)

gràcies...

JRoca_Font ha dit...

Roger,
aquí trobaràs molta informació sobre Podcast i altres coses que vam fer a la jornada tècnica: http://www.xtec.cat/audiovisuals/sav/jtec0607/
Si tens més dubtes ja me'ls diràs al cole.
Salut