dissabte

The times they are changing

L'altre dia a classe d'informàtica els vaig explicar als de cicle superior les formes que tenim actualment d'emmagatzemar informació. Els vaig parlar del disquet, del Cd-RW, el DVD-RW i el llapis USB, per cert, per què en diem llapis si en anglès és USB Pen (boli)? Parlant del disquet vaig pensar que el que estava explicant era una cosa molt antiga i que molt possiblement no utilitzaran en un futur, és com el casset que ja el deixen de vendre. Tot i això al cole encara anem amb ordinadors antics sense gravadores i amb Windows 98 que pel general no accepten bé els llapis de memòria, bé, us puc assegurar que hi ha PCs que no tenen ni port USB!.
D'aquesta manera els vaig fer fer una pràctica senzilla que consistia en fer un arxiu amb OpenOffice Write i després guardar-lo en un disquet que s'anaven passant, en general ho van fer bé, aquest jovent en pocs anys ens passaran la mà per la cara, n'hi ha que ja són experts en baixar-se música i pel·lícules amb l'Emule i a petar la xerrada amb el Messenger, em pregunto què feia jo a la seva edat... doncs canviar cromos, jugar a bales, fer cabanes i córrer amb bici pel poble tot el dia.

Stone Temple Pilots: Interstate love song

1 comentari:

pat vidiella ha dit...

vaja, el xavi i fins i tot l'aineta, amb 5 anys, ja em demanen que els hi "baixi" pelis, fotos, dibuixos per pintar... és el que senten i veuen !!
però no et pensis, també van en bici pel poble, el xavi juga a bales quan ve el bon temps, tenen una cabana a gallicant... és clar que viuen a un poble, no sé els nens de ciutat...
i per cert, pen és ploma, bolígraf és ballpoint pen o ball pen i llapis és pencil, suposo que van traduir pel més fàcil !!