dijous

Tauler d'anuncis

Avui hem acabat el seminari d'educació física i ha estat més que profitós. Entre els MEF que hi hem assistit hem comentat que aquesta vegada els d'EF ens hem avançat a la resta en el tractament d'aquesta assignatura en la nova llei educativa, de maria res de res, queda clar? que n'aprenguin! Per si fos poc hem fet un bon sopar i ens ho hem passat ben bé. Ara les col·laboracions continuaran entre nosaltres i avançarem més per a una educació física de qualitat, que ningú en tingui cap dubte.

D'altra banda avui faré com els futbolistes i els famosos amb bloc o web; anunciaré coses meves al meu bloc (que per alguna cosa és un bloc personal):
Després de meditar-ho molt he decidit deixar de ser membre de la Guarderia Teatre per raons personals que són unes quantes i que per mi i la meva família són importants. Seguiré escrivint perquè és una cosa que no puc deixar de fer però em desvinculo del grup. No entraré a cap altre grup teatral, almenys no ho tinc previst, simplement col·laboraré amb qui em necessiti i ara a la Guarderia no em necessiten.
Foto: "K-pri K7" de JRoca

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs molts ànims i segueix fent allò que t'agrada sense que ningú t'ho esgarri.

Per cert: què gran era el Capri!!!

Salutacions.

JRoca_Font ha dit...

Jo tinc clar que seguiré escrivint i acumulant coses, si algun dia hi ha algú interessat doncs endavant. Amb la Guarderia el problema més que de projectes és d'escala de valors diferents en algun tema important per mi.
Era gran el Capri, hi tant!
Salut

Vida quotidiana ha dit...

Sap greu deixar projectes en els quals un hi ha dedicat hores, esforços i algun que altre sacrifici, però passa de tant en tant. Espero que no et cansis d'escriure al bloc!

Per cert, mesos enrere vaig posar-me un CD amb els monòlegs del Capri. Impressionant. Sembla mentida l'actualitat de molts dels temes que tracta en aquells monòlegs, tot i que algun d'ells ja s'acosta al mig segle.

JRoca_Font ha dit...

David,
de moment al bloc m'hi trobo molt bé i si no passa res espero escriure-hi per molts anys.
Pel que fa a en Capri hi ha històries que sí que són actuals però també n'hi ha que avui en dia serien titllades de masclistes i carrinclones. A mi m'agrada el Capri més surrealista, un dels meus monòlegs preferits és el del Nàufrag que avui en dia seria criticat pel tractament de la dona però que aleshores no era "delicte" parlar en aquells termes.
Salut

Anònim ha dit...

Jordi, no saps quina enveja em fas amb el tema del tractament que heu fet el vostre grup de treball sobre el tractament que la nova llei educativa fa d'EF. A mi m'agradaria pensar com tu, i veure-hi totes aquestes bondats.

Però em passa tot el contrari, primer la reducció horària, i després, ara millor dit, amb la tasca d'adequar la programació al nou currículum per a EF. Si el d'abans no era bo, crec que aquest és pitjor, o pot ser que jo cada dia n'entenc menys (que també podria ser...). El cas és que no sóc capaç de trobar-hi una coherència interna o de fer-lo servir per justificar la meva feina davant d'altres professionals, pares, etc. No sé, però crec que més que ajudar a donar prestigi a la nostra àrea, fa el contrari, és molt difícil ser rigorós amb un text que ho és tan poc.

JRoca_Font ha dit...

Jaume,
m'he explicat malament en el post. Això de "maria res de res" va perquè els MEF ens hem reunit per treballar i fer coses profitoses abans que els altres, no va per la llei concreta. De la reducció horària n'hem parlat poc, ens hem centrat en el desglossament dels diferents continguts, objectius, competències bàsiques, etc...
Salut