dimecres

Vaga 14F

Dijous de vaga i molta controvèrsia. Una companya de feina amb molta experiència em comenta que els mestres tenim molt poca consciència sindical i això fa que ens "colin gols" a dojo, som així, diu. M'agrada escoltar mestres que tenen molta més experiència que jo, sempre s'aprèn dels que en saben més, després em construeixo el meu propi criteri.
Pel que a mi respecte faré vaga ( no festa com m'ha dit un nen aquest matí) , penso que si tots els sindicats van a una deu ser per alguna cosa, que val la pena vaja. Avui he fet una cosa que feia temps que no feia: escoltar a "La pissarra" en podcast des d'aquest mateix bloc, a la dreta ho trobareu. És més que recomanable escoltar aquest mini-espai de poc més d'un minut en el qual diferents mestres parlen de diferents temes educatius, crec que si escoltéssim més tot aniria millor, no us perdeu els comentaris del passat 14 de gener d'un director d'una escola gracienca, valen la pena.
I va, ja que hi som també afegeixo que crec que el conseller d'educació hauria de ser una persona que hagués estat relacionada amb l'educació i no un economista, potser són coses meves però em sembla que aniríem millor.
Salut

5 comentaris:

La reusenca ha dit...

REspecto molt la teva opinió, però des de la llunyania de la meva baixa de maternitat, em sembla que després de llegir la llei i contrastar les resolucions dels sindicats hi ha alguns punts que s'han intentat manipular massa descaradament. D'acord que motius en tenim i mil, però em sembla que s'ha aprofitat aquesta llei com a gota que fa vessar el got. Bona vaga, que no festa.

JRoca_Font ha dit...

Reusenca,
és cert que hi ha alguns punts que semblen haver estat manipulats pels sindicats i la informació que ens ha arribat en alguns aspectes és confosa. Amb tot, crec que cal defensar l'ensenyament públic i aquest gir a la privatizació no m'agrada, tampoc m'agrada aquesta mena de competència que sembla que es crearia entre centres. Vull que la inversió en educació sigui molt més alta perquè la societat canviant fa que facin falta més recursos humans,materials i d'infraestructures. Altres punts de la futura llei no em semblen malament però per mi els que he esmentat pesen molt.
Salut

La reusenca ha dit...

Em sembla, estima jroca, que estem força d'acord, encara que tirem per camins diferents. Tan de bo, ells també fossin capaços seure, i negociar. Pel bé de les nostres feines.

Anònim ha dit...

Hola Jordi
Em dic Mònica sóc mestra d’un poblet petit del Penedès. Sant Cugat Sesgarrigues
Avui... No se com carai he anat a parar el teu blog. Però només dir-te que ha estat una bona troballa. L’He trobat molt interessant
Felicitats!!!!

Mònica

JRoca_Font ha dit...

Reusenca,
asseure's parlar és el millor que poden fer.
Mònica,
passa quan vulguis pel bloc i si tens ganes d'aportar qualsevol cosa ja ho saps, ets ben lliure.
Salut