dimarts

Ara també al criatures.cat


A partir d'avui començo una nova aventura al portal criatures.cat : el club dels pares i mares catalans en el qual faré un blog temàtic sobre escola titulat "L'apunt docent". Aquest bloc no el deixaré pas doncs passats els 800 apunts encara m'hi trobo molt bé i seria il·lògic no arribar als cinc anys ara que falta tan poc.
Haureu notat que he escrit blog amb g i aquest el dic amb c. Sabeu que sempre he estat partidari del que diu el Termcat però si em conviden a un portal nou m'adaptaré a les seva forma de dir-ho.
Doncs ja ho veieu, no us he fet el salt però potser una mica. Espero que seguiu passant per aquí i que visiteu i comenteu també els nous apunts del nou blog; cal registrar-se però és molt fàcil i realment val la pena en tractar-se d'un portal molt útil, interessant i divertit.
Moltes gràcies per tot.

10 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Molt bones notícies! Felicitats! Segur que ho faràs molt bé. Ja segueixo un blog del criatures.cat, ara en seguiré dos. I no deixis el Diari MEF!

JRoca_Font ha dit...

SM,
moltes gràcies, seguiré el teu consell de no deixar el Diari MEF.
Salut

David Argente ha dit...

Bona sort. Tens coses bones a contar i compartir.

salut

JRoca_Font ha dit...

David,
gràcies pel suport.
Salut

Montserrat ha dit...

Moltes FElicitats i molts èxits en aquest nou projecte.
:-)

JRoca_Font ha dit...

Montserrat,
moltes gràcies, ja saps que estàs convidada a criatures.cat sempre que vulguis.
Salut

Unknown ha dit...

Ei, Jordi. A criatures.cat seguim el criteri que han adoptat mitjans com l'Avui: posem blog amb ge. Però així, en rodona, no pas en cursiva.

Et passo l'enllaç a un article del cap d'edició de l'Avui en què justifica per què ha optat per blog:

http://paper.avui.cat/article/ultima/176527/catala/la/terrasseta.html

I felicitats pel nou blog!

JRoca_Font ha dit...

Eva Piquer,
he llegit l'article i també vaig llegir el que va fer ja fa anys en Bibiloni sobre el tema. Per lògica crec que guanya blog però la norma oficial ens diu que és bloc, és un tema ben polèmic a la xarxa des de fa molt de temps. Jo a criatures.cat m'adaptaré a blog i aquí i a l'escola seguiré amb bloc. Espero que els organismes oficials acceptin d'una vegada blog.
Per cert, m'agrada molt el teu blog, el segueixo cada dia.
I una altra cosa, saps que una vegada ens van presentar? sí, la Mariona d'Hostalets (la meva sogra) un dia per Gràcia, no crec que te'n recordis ;-)
Salut

Unknown ha dit...

Ostres, doncs no me'n recordo! Però no em facis cas, estic una mica amnèsica... M'agrada molt tenir-te de company blogaire!

JRoca_Font ha dit...

Eva Piquer,
va ser un moment al mig del carrer i em sembla que en plenes festes de Gràcia, és normal que no te'n recordis, cap problema.
A mi també m'agrada molt formar part de la família criatures.cat
Salut