dijous

El 2.0 té aquestes coses

Fa molt de temps que no escric a Diari MEF perquè estic intentant gestionar millor la meva activitat 2.0, portava un ritme que no era bo i m'he adonat que m'estava perdent coses que no m'hauria de perdre en la "vida real" per culpa de dedicar massa temps davant d'una pantalla. De vegades em trobava amb gent que em deia coses com: "No sé pas com t'ho fas per arribar a tot" o "No sé pas d'on treus el temps"; certament no arribo a tot i he de centrar-me una mica per fer bé unes quantes coses en comptes de fer mig bé moltes coses.
No té sentit que m'embarqui en més projectes que no puc complir i hauria d'aprendre a dir que no més sovint, he entès que m'ho he d'agafar amb més calma perquè tanta activitat no afecti a la gent del meu entorn. Ja ho veieu, suposo que estic madurant. La majoria que esteu llegint això fa anys que més o menys passeu per aquí a llegir aquest bloc i em coneixeu força tot i que potser no m'heu vist mai o no heu parlat mai amb mi, el 2.0 té aquestes coses.
Haureu vist que segueixo publicant a l'ARA Mestres, m'hi trobo bé però no per això he de perdre el contacte més sincer amb aquest bloc personal que porto des de fa sis anys. Seguiré publicant, sense pressió, quan tingui coses a dir que em semblin prou interessants.
Foto: "Pubilla i cala" de JRoca'11

3 comentaris:

Xavier Sardà Cabero Llicenciat en Psicologia. Màster Psicologia General Sanitària ha dit...

Ei Mefiu, et comprenc perfectament. Jo mateix ja fa un parell d'anys que he fet aquesta reflexió que apuntes al teu post. De fet jo 'm'he plantat' i sóc dels pocs 'aborígenes' que segueix vivint amb un mòbil sense connexió a internet. Em resisteixo a fer aquest pas tot i que probablement serà una batalla més que perderé :-) Ànims amb la el teu 'règim d'aprimament tecnològic'!

zel ha dit...

Així m'agrada, que no ens deixis!

JRoca_Font ha dit...

Xavier,
gràcies per comentar, jo crec que es tracta de marcar la vida 2.0 perquè la influència que exerceixi sobre la 1.0 no sigui negativa.
Zel,
no us desempallegareu tan fàcilment de mi. ;-)
Salut