dimecres

Envieu e-mails al CAC, no us quedeu al sofà permetent això!

El CAC diu:

Tots els temes que afectin la programació i la publicitat poden ser objecte de queixa.

Pel que fa a la programació:
L'emissió de programes entre les 6 del matí i les 10 del vespre que continguin escenes i missatges que puguin perjudicar el desenvolupament físic, mental i moral dels infants i els joves.

Copiat a http://www.antena3.com/enAntena/, horari d'emissió: de 17 a 19:15 horas, de lunes a viernes:
"Pero, Lali y el polígrafo están de acuerdo en lo referente a que no ha ejercido la prostitución en Alemania, que, según su conocimiento, Humberto Janeiro es un hombre agresivo y autoritario, que su hermana Carmen Bazán tenía miedo de su marido, que ha sido testigo de algún episodio violento de Humberto y su hermana, que es verdad, que en una ocasión, por culpa del juego, Humberto dio un fuerte empujón en el casino de Jerez, que Humberto hijo y ella misma fueron testigos de cómo su ex cuñado agarraba fuertemente por el cuello a Carmen, que su hermana se enteró de que Humberto le era infiel por televisión, que, según su opinión, su ex cuñado es un ludópata, que Jesulín retiró los poderes a su padre porque éste estaba malversando su economía y que ha estado en una fiesta en casa de Juan Antonio Roca junto a Cristina Blanco. "

E-mail al CAC:

Benvolguts,

com a ciutadà, pare de família i mestre els demano que facin alguna cosa per evitar determinats programes televisius que es fan en horari protegit. Em refereixo a programes com "A tu lado" o "En Antena" on cada dia és utlitzat el recurs de l'insult, de la mentida, de l'espectacle sexual barroer, de la premsa del cor al servei de la rumorologia més baixa i del culte al cos desmesurat en apartats com "Cambio radical". No entenc com a aquestes alçades ningú és capaç de moure un dit per protegir els nostres infants d'aquesta salvatjada televisiva. Els demano que facin alguna cosa per evitar que els nostres infants vegin aquest tipus de televisió en horari protegit. En cas que no aconsegueixin fer res els demano que treguin les frases de protecció de l'infant del seu ideari doncs serien totalment falses, hipòcrites i de cara a la galeria.

Atentament

Jo ja els he enviat això, i tu? si vas ser capaç d'apagar el llum durant 5 minuts per què no perdre'n cinc més per enviar un e-mail?
E-mail del CAC: audiovisual@gencat.net

1 comentari:

ErrareHumanumEst ha dit...

pfff la veritat és que fan venir ganes de vomitar aquests programes. A vegades mirava la televisió però la gent que hi surt, els programes, la hipocresia general que es mostra, així com també la desinformació i la incultura que demostra molta gent em van fer emprenyar i ara com a molt miro Polònia i de tant en tant, Ventdelplà si estic apurat. Els infants per si sols, suposo que no poden pendre aquestes decisions