diumenge

Take it easy Woody


Avui a la tarda he anat al Verdi a veure la darrera pel·lícula d'en Woody Allen i amb aquesta ja n'he vist vint-i-cinc d'aquest director que tant admiro. Cassandra's dream, què voleu que us digui, no aporta gran cosa, crec que no la posaria al top 15 de les que he vist. No li he vist cap segell personal, l'he trobada poc original en molts aspectes, amb pocs tocs d'aquell humor marca de la casa i amb una temàtica ja usada fa massa poc. No entenc com un director de la seva talla artística arriba al punt d'obligar-se a fer una pel·lícula cada any, sembla que preferixi la quantitat a la qualitat. Cassandra's dream per mi és més fluixa que Scoop i Scoop és fluixa comparada amb Match Point i les tres tenen punts en comú a part de la ciutat del rodatge.
La que ens té preparada per l'any que ve i que porta al títol el nom de la ciutat comtal em fa més por que una pedregada, espero que ens sorprengui i recuperi el talent de les grans: Annie Hall; Manhattan; Interiors; Hannah & her sisters o almenys ens faci riure com a Deconstructing Harry; Mighty Aphrodite o Love and death, ara, tenint en compte el que se'l va arribar a emprenyar en el rodatge i els últims precedents de les seves pel·lícules em temo que tindrem un Woody Allen fluix.
Woody, Annie Hall va venir després de dos anys sense estrenar cap películ·la, pren-t'ho amb calma, les presses són males conselleres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que el Woody ja ha dit moltes de les coses que volia dir... i ara està inmers en la industria del cine com a objecte de consum...

Què hi farem. És el pa de cada dia en la nostra societat.

Vull dir però que a mi si que em va agradar Casandra´s Dream. Va posar a prova la meva moralitat, els seus límits...


aleix

JRoca_Font ha dit...

Aleix,
Cassandra's dream no és una mala pel·lícula, el que passa és que venint de qui ve és fluixa, les expectatives en qualsevol cosa que faci en Woody Allen són grans. Posa a prova la moralitat? amb mi no ho va aconseguir, no em vaig creure el que veia suposo, no em va saber convèncer o no em vaig deixar convèncer.
Salut

Vida quotidiana ha dit...

Potser en Woody ens sorprendrà i haurà filmat a l'Hereu, la Mayol, o en Portabella donant-se cops de colze de veure qui es feia la foto amb ell. La ridiculesa i el provincianisme d'algunes actituds que vam veure haurien donat molt joc a una bona comèdia.

Per cert, què et va semblar Misteriós Assassinat a Mahanttan? A mi em sembla molt aconseguida.

JRoca_Font ha dit...

David,
Misteriós assassinat a Manhattan és de les bones amb moments memorables, la vaig veure fa molts anys i en tinc un bon record, crec que és de les que he de tornar a veure.
Salut

Xevi Vilardell Bascompte ha dit...

Etsic completament d'acord Jordi amb el teu comentari. Crec que no és del tot una mala pel·lícula però també crec que si s'ho ha d'agafar amb una mica més de calma, els seus fans li agraïrem. No cal que faci una pel·lícula cada any! Ja penso que l'última, Scoop, era bastant fluixa i aquesta no és que sigui dolenta però tampoc mata. I per cert, a mi també em fa molta por la que ha fet a Barcelona! Començant pel nom!

JRoca_Font ha dit...

Xevi,
el nom de "Vicky Cristina Barcelona" és patètic, ai quina por...