dimarts

El sol de tardor i el sòl de dol (sense vetusta gonella)

Avui de bon matí la famosa boira osonenca ha fet acte de presència i a l'hora del pati ja s'havia aixecat mostrant un sol de tardor d'aquells que fan goig. Passejant a l'hora de l'esbarjo pel pati-bosc que tenim he trobat alguns bolets* i també alguns envasos d'algun bric i embolcalls de porqueries industrials per terra; he pensat que molt que hi estiguem a sobre segueixen havent-hi nens que tiren deixalles pel pati i m'he emprenyat, què voleu que us digui. Ho fan per no acostar-se a les papereres? ho fan sense adonar-se'n? No ho sé, el que sé és que poques escoles tenen el privilegi de tenir un pati com el nostre i embrutar-lo és no valorar aquesta sort.
* Sóc mal boletaire però diria que els bolets no eren comestibles per humans.
Foto: "La fageda a la tardor" de JRoca'08

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina foto més guapa! Malgrat la nostra insistència a que no llencin res al terra, sembla que en alguns casos és una lluita inútil. Només ens resta seguir insistint.

zel ha dit...

Noi, saps què ens hem acostumat a fer nosaltres a l'escola en acabr l'esbarjo? A fer "batuda de papers, brics i bajanades vàries, això amb els petits, que esperem que quan es facin grandets recordaran com a CI ells solets es menjaven els patis...

Unknown ha dit...

Ei, m'estas posant molt difícil discrepar...
És possible que el ritme d'una peli a l'any condicioni moltes coses, però quan un té 72 anys, ja és edat de fer (només) el que et vingui de gust, no?
I sí, totalment d'acord, els blocs estan bé, molt bé, però el plaer d'una conversa amb una birreta pel mig, això -de moment- encara no ho superen les "tics".
Salut i fins aviat.

JRoca_Font ha dit...

Ricard,
merci pel comentari. sí, es tracta de seguir insistint.
Zel,
A l'antiga escola també ho fèiem i en aquesta em sembla que ho proposaré si veig que la cosa no millora.
Josep Mª,
aquest argument de peli per any potser cau pel seu propi pes tenint en compte que ho ha fet tota la vida; en aquest cas afegeixo que es fa gran i ja no està per aquests "trotes".
Salut