dilluns

Gestió del temps

I avui comença un nou curs, el curs del no parar a casa: comencen els cursos de formació que en el meu cas són tres: Seminari d'Educació Física, seminari de dinamització en Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) i per últim un curs de "Gestió del temps i millora organitzativa" al centre; sort que aquest any no n'he agafat cap de telemàtic, ja hauria estat massa. Si a aquests cursos li sumem el programa setmanal de ràdio, el partidet setmanal de futbol-sala i ara unes sessions de rehabilitació de la meva flamant tendinitis rotuliana podria dir que aniré força col·lapsat de temps. I encara hi ha alguna cosa per concretar que no puc avançar.
I el teatre? em sembla que la faràndula haurà d'esperar uns mesos per mi.
Només espero que el curs de gestió del temps valgui la pena i aprengui a portar tot això amb dignitat.
Foto: "Temps sota l'aigua" d'Elisenda'06

2 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Jordi, això de Gestió del Temps, ja passaràs els apunts... Suposo que és el curset que em faria falta a mi, però no tinc ni temps per fer-lo :((

JRoca_Font ha dit...

Josep,
la veritat és que estic intrigat pel curs aquest, es veu que el formador ve de Balaguer i és un expert, suposo que el primer dia ens explicarà la carretera que haurà utilitzat per ser a lloc a l'hora.
Salut