dijous

Tinc ganes de ser optimista


Llegeixo que 35 entitats de la societat civil es comprometen a col·laborar a millorar l'educació*. Me n'alegro (sense ironies) i crec que és un pas important que aquestes entitats posin el seu granet de sorra a millorar en la mesura del possible l'educació, estic content perquè aquesta vegada s'intentin fer coses constructives en comptes de criticar i posar pals a les rodes sobre tot l'àmbit educatiu del país.
Faig un copy-paste de part del manifest:
"No volem entrar en una crítica a famílies, escoles o administracions públiques que no ens toca; el que volem és definir allò que cadascun dels nostres àmbits pot fer i hauria de fer, i ens volem comprometre a fer-ho"
Un 10 en intencions i sincerament espero que la cosa funcioni, tinc ganes de ser optimista.
Notícia a l'Avui.
Notícia a Vilaweb.
No he trobat més notícies d'altres mitjans, és que potser la notícia no és prou important? quan surten els informes negatius i les comparacions amb Finlàndia de notícies en surten com bolets.
*El Periodico.
Foto: "La Santa Reparada. Begur" de JRoca'08

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la notícia també l'he sentida per ràdio i sembla que se n'ha parlat d'inversió humana i no de la que sentim parlar sempre. Cosa que fa més lloable el manifest.

ja sabem que les paraules se les emporta el vent, les escrites costa una mica més. Comparteixo el teu optimisme , espero que aportacions en positiu com aquesta reforcin la nostra autoestima i ja que les notícies en negatiu surten com bolets, les positives no siguin una flor que no fa estiu.

Cal que neixin flors a cada instant...

Rafel

JRoca_Font ha dit...

Rafel,
bon apunt aquest de la inversió humana i ben d'acord amb la frase d'en Llach.
Gràcies per comentar.
Salut