dijous

Val, tot correcte

A sota l'escala els d'inicial han muntat un pessebre i sempre que baixo hi enganxo algun marrec remenant algun xai, algun ànec o el caganer; només els més agosarats o els més grans s'atreveixen a remenar la cova i els Reis d'Orient. N'hi ha que es miren el pessebre i no toquen res, els seus ulls atents semblen buscar algun moviment en les figures de plàstic o potser un senyal, miren uns segons i se'n van resignats. Amb el tió que presideix l'entrada de l'escola passa el mateix, es paren a mirar-lo, comproven la quantitat de mandarina que s'ha menjat de la darrera vegada que hi han passat i continuen; al front hi porten escrit: "Val, tot correcte".
Foto: "Magranes de 6,25" de JRoca'08

2 comentaris:

zel ha dit...

Ui, nano, quina de posts endarrerits!!! Ara ja podré fer les meves visites quan em vingui bé... A mi m'agrada que els nens toquin i remenin el pessebre, jugar a buscar el disbarat que els preparem és divertit...potser no es del tot correcte, però, saps com riuen quan veuen un porquet al llitet del portal? I el nen Menjant amb els pastors?

JRoca ha dit...

Zel,
és divertit veure com juguen amb el pessebre però hi ha una edat que els fa cert respecte remenar tocar les figures, a mi m'agraden aquestes reaccions dels nens i és el que volia expressar al post.
Salut