dijous

Val, tot correcte

A sota l'escala els d'inicial han muntat un pessebre i sempre que baixo hi enganxo algun marrec remenant algun xai, algun ànec o el caganer; només els més agosarats o els més grans s'atreveixen a remenar la cova i els Reis d'Orient. N'hi ha que es miren el pessebre i no toquen res, els seus ulls atents semblen buscar algun moviment en les figures de plàstic o potser un senyal, miren uns segons i se'n van resignats. Amb el tió que presideix l'entrada de l'escola passa el mateix, es paren a mirar-lo, comproven la quantitat de mandarina que s'ha menjat de la darrera vegada que hi han passat i continuen; al front hi porten escrit: "Val, tot correcte".
Foto: "Magranes de 6,25" de JRoca'08

2 comentaris:

zel ha dit...

Ui, nano, quina de posts endarrerits!!! Ara ja podré fer les meves visites quan em vingui bé... A mi m'agrada que els nens toquin i remenin el pessebre, jugar a buscar el disbarat que els preparem és divertit...potser no es del tot correcte, però, saps com riuen quan veuen un porquet al llitet del portal? I el nen Menjant amb els pastors?

JRoca_Font ha dit...

Zel,
és divertit veure com juguen amb el pessebre però hi ha una edat que els fa cert respecte remenar tocar les figures, a mi m'agraden aquestes reaccions dels nens i és el que volia expressar al post.
Salut