diumenge

L'esport rei... i les gasetilles dels altres

Un dissabte dos equips catalans d'hoquei sobre patins es classifiquen per la gran Final de la Copa d'Europa i l'endemà un diari nacional com La Vanguardia en parla en una gasetilla, al final dels esports i sense ni una mísera foto. Trist.
Tots sabem que l'esport rei és el futbol i que lluny hi ha el bàsquet, però també sabem que aquí l'hoquei sobre patins és un esport importantíssim seguit per milers de persones conscients que són minoria però esperançats de trobar una mica més que una notícia petitona en un diari que diu ser referència en aquest país. I no és que sigui un gran seguidor d'aquest esport però quan he obert La Vanguardia i he vist el poc cas que han fet del títol continental més important i que és jugat per dos equips catalans m'he indignat molt. No hi ha dret.
Foto: "La selecció nacional" www.racocatala.cat

3 comentaris:

Ricard ha dit...

Fa ràbia, però tampoc cal estranyar-se. Aquí tot és futbol, la veritable gallina dels ous d'or, després bàsquet, els esports del motor i tenis i, a vegades, handbol. La resta d'esports quan aquest deixen algun espai.

JRoca_Font ha dit...

Ricard,
sí, però el més greu és que el partit més important de clubs el juguen dos catalans i quasi ni en parlen. Crec que almenys haurien d'haver fet mitja pàgina, no calia portada en diaris generalistes però sí alguna foto o entrevista. Sort que l'emissora de LV n'ha parlat aquest matí destacant-ne la importància.
Salut

Anònim ha dit...

trist però cert, la pela és la pela...

http://consellerdeducacio.blogspot.com