dijous

Minimitzar l'impacte

Aquest any hem viscut una situació estranya començant el curs el dia 1 de juliol quan sempre començava dos mesos després. La nova política de començar el curs més aviat ens ha obligat a preparar el curs durant dos dies, anar de vacances i tornar a preparar-lo a principis de setembre. Com que no vull ser dels que sempre critiquen us diré que és positiu saber la plantilla de mestres just acabar el curs però per criticar us diré que no la sabem completa perquè a palau les coses van a poc a poc.
Bé, el tema és que ja ha començat un curs molt marcat per la crisi i les retallades en educació i ara tindrem quasi dos mesos per cercar fórmules originals per minimitzar l'impacte.
Mentrestant a Sud-Àfrica es juga un mundial de futbol que si guanyen uns que van de color vermell s'embutxaqueran uns 600.000 Euros per barba, o per -la- barra. He fet demagògia? tant me fot, a l'estudiant esportista a qui no ha arribat la beca per aquest any no sé què deu pensar.
Foto: "Preparant la teulada" de JRoca'10

2 comentaris:

Galderich ha dit...

No critiquis aquests pressupostos per si guanya la roja!

És una inversió pel benestar social del país i que la gent no es preocupi de la retallada d'ensenyament, de cultura, de sanitat, de sous de funcionaris, de l'exèrcit... De l'exèrcit? Algú ha sentit una retallada vers aquesta necessitat de primer ordre del país? He fet demagògia?

Tothom content amb els triomfs de la roja i endavant que no ha estat res!

JRoca_Font ha dit...

Galderich,
endavant que no ha estat -quasi- res.
;-)
Salut