dimecres

Esperant...


Fa uns dies us comentava que de cara a aquest present any m'he de replantejar una mica les hores que passo davant de l'ordinador. Molt possiblement aniré deixant la pàgina web de banda i no sé quin futur té aquest bloc, de moment m'hi trobo bé però tindré poc temps lliure.
D'aquí a uns mesos se'm girarà feina de la bona ja que la meva xicota i jo estem esperant un fill per primera vegada. Si tot va com ha d'anar naixerà pel juny i de moment no sabem si serà nen o nena, ja us informaré. Avui mateix els ho he dit als meus alumnes i han estat molt contents, ha sigut divertit perquè han tret els paperets de la foradadora i n'han fet un improvisat confetti molt espectacular. S'han anat abraçant entre ells però els feia vergonya fer-me una abraçada a mi, suposo que si ho hagués fet un els altres s'hi haurien apuntat de seguida, és emocionant veure com els alumnes m'aprecien, sempre que em fan enfadar penso en aquests moments. En pocs minuts ho sabia tota l'escola i he pensat que els lectors del bloc també tenien dret a saber-ho.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats doncs Jordi!
Així s'entén que ja no ens dediquis tant de temps, però no passa res!
Tens una pàgina web fantàstica. ànims amb tot!

Anònim ha dit...

Felicitats, Jordi !!Si que et ve feinada, si, però és la que més a gust es fa, els moments amb ells compensen totes les altres petites decepcions que podem tenir en el dia a dia !!!

I... i tant, que els peques t'aprecien !
La meva petita encara no s'explica molt bé i no tinc clares les seves preferències, però el Xavi té ben clar amb quin mestre li mola més fer classes....

PAT

Anònim ha dit...

FELICITATS JORDI

Avui he vist per primer cop aquesta foto del vostre futur nadó.
Espero que tingui tant bon gust com el seu pare per la bona música i em passi bons cd's (cosa que el seu pare encara no ha fet :P) Aupa Sonic.

Fins aviat. Això s'ha de celebrar.
Petons i abraçades.
GROU

JRoca_Font ha dit...

Grou, ja sabeu on vivim, veniu quan volgueu i fem uns intercanvis de cd's, jeje. Per cert, és una nena i es dirà Eulàlia.
Salut i pau amics.

Anònim ha dit...

Ja ho sabiem que és una nena i que es dirà Eulàlia jejeje.
No t'he dit mai res de la pàgina però dir-te que ets un crack, vaig entrant de tant en tant a fer el lluferut.
Apa, doncs, ves escalfant la barbacoa...
Molts petons i a cuidar-se tots tres ;)

JUDIT.