dimarts

"Sol davant el perill"



A partir d'aquesta setmana deixaré de tenir els reforços que tenia de psicomotricitat i de l'EF de cicle inicial. De les quatre hores que faig de psicomotricitat setmanal tenia dues hores de reforç que coincidien amb els menuts de P3 i també tenia reforç en dues hores de cicle inicial. Amb els d'inicial simplement agafaré un atac de nervis ja que costa moltíssim fer-los estar atents, som una escola petita i cíclica però n'hi ha 21. Amb els menuts em trobaré sol amb 16 criatures i en un lloc inadequat per fer les sessions com és el menjador o el vestíbul de l'entrada.
Demà tinc la primera prova de foc i tinc clar que la metodologia haurà de canviar per guanyar en seguretat. Deixaré menys estona de "llibertat creativa" per passar a més estona de comandament directe, es farà el que es podrà però d'entrada la meva decepció és majúscula.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims Jordi! segur que te'n surts.. ja sé que no consola , pero n' hi ha que estan pitjor.. a la meva escola els de p3 fan psico en grups de 25-26 cada vegada, amb una mestra sense reforç de cap mena i cada vegada es treuren sabates i es posen mitjons antilliscants.. que ja et pots imaginar la feinada que suposa això amb es peques!!
BONA SORT!!

JRoca_Font ha dit...

Tens raó "dizzy", hi ha gent que està molt pitjor que jo i potser no es queixen tant. Suposo que em queixo perquè les condicions de treball no són idònies pel que fa a infraestructures. Això és una mica com tot, si no has provat el que és treballar de gust no saps el que és i no et fa res treballar a disgust. Jo he estat a escoles on es treballava molt bé i amb condicions molt bones d'espai i material, i és clar, em costa encara més acostumar-me a aquestes situacions. Si sempre has conduit amb direcció assistida i agafes un cotxe que no en té ho notes molt, a mi em passa el mateix, trobo molt a faltar l'escola on estava abans.