dijous

Agenda


Demà és un d'aquells dies que tinc marcats al calendari des de fa temps i que em farà emprenyar el fet de no tenir la facultat de multiplicar-me per quatre. Per començar hi ha el concert que finalitza els actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell, a la mateixa hora hi ha concert d'Antònia Font a Manlleu, alhora també hi ha els actes de la primera trobada blocaire d'Osona a Tavèrnoles amb sopar inclòs i a les 22:50 al C33 fan el documental "El llegat de la maternitat d'Elna".
Dels quatre actes l'únic que puc solucionar de moment és el documental del C33 que gravaré; què faig amb els altres tres? Taradell? Manlleu? Tavèrnoles?
Ah, i dissabte casori, descartem concerts?
Foto: "+ q blat" de JRoca

2 comentaris:

Lídia Clua ha dit...

Jo ja tinc la opció clara, tinc les entrades per Antònia Font!!! Ja em vaig perdre el de la setmana passada a Girona per la pluja... I el dimarts, pel meu aniversari, em van regalar les entrades per Antònia Fons amb orquestra a Mataró, iujuuu!!!
Si no pots venir al concert ja te'n faré un resum/dentetes... jeje

JRoca_Font ha dit...

Lídia,
ja me'n podràs fer un resum perquè al final aniré a la trobada de blocaires d'Osona. Per cert, felicitats per l'aniversari, veig que tens bon gust amb Antònia Font, amb orquestra han de millorar el seu directe.
Salut