divendres

Diuen que...

Avui me n'han dit una que és ben bé que sembla una llegenda urbana però que la persona (mestre) que m'ho ha dit m'ha assegurat que no, que ho sap de primera mà.
Resulta que una excursió escolar per la Garrotxa els Mossos d'Esquadra van parar a un autocar ple de canalla. En baixar el conductor li van preguntar si ell era responsable dels nens que hi havia i en dir que hi havia les mestres en van fer baixar una. El Mossos li van dir que van veure un nen dret al passadís de l'autocar mentre el vehicle estava en marxa i la mestra va confirmar el que van dir dient que n'estava al cas i estava fent seure el menor, tot i les explicacions els Mossos van multar a la mestra amb una multa de 1000 Euros.
Un altre mestre ha comentat que els 400 Euros del Zapatero ens els faran pagar amb escreix. Aquest portava una multa nova de trinca de 200 Euros i 4 punts.
Foto: "Nevermind" de JRoca

4 comentaris:

ErrareHumanumEst ha dit...

O_o bestial

Vida quotidiana ha dit...

Normal... amb la crisi immobiliària la Generalitat està recaptant la quarta part menys d'impostos que un any enrere. Serà casualitat que ara també es posaran a multar als qui canvien d'emissora de ràdio o van a agafar les ulleres de sol?

David Argente ha dit...

Te paso un meme:

http://internetaula.ning.com/profiles/blog/show?id=2016246%3ABlogPost%3A47971

Felices Vacaciones

JRoca_Font ha dit...

Chestnut,
amazing.
David,
bon apunt aquest dels impostos recaptats, té lògica el que comentes.
David,
bones vacances també. No acostumo a fer memes però gràcies per l'oferiment.
Salut