dilluns

Empremtes

Durant aquestes dates de juny es comencen a conèixer detalls del que serà el curs que ve en molts aspectes.
De nou editorials que ens han enviat llibres n'hem escollit un de cada assignatura després de comparar-los durant hores imaginant com serà explicar les lliçons amb els continguts adaptats a les noves lleis educatives.
Els mestres i les mestres que tenen oposicions comencen a mostrar cares de preocupació i cansament de tant en tant, s'ha d'entendre, són moments difícils de molts nervis i tensió.
D'altra banda molts interins coneixen les destinacions pel curs que ve i en alguns casos hi ha sorpreses desagradables com una que ens ha colpit avui: una companya haurà de deixar l'escola per anar a treballar a una escola molt més llunyana. El pitjor del cas és que aquí és molt estimada per la seva tasca generosa i per la seva manera de ser sempre disposada a ajudar a tothom. A aquella escola hi guanyaran segur i nosaltres sabem que serà molt difícil igualar la seva empenta.. i empremta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si fiques li dediques Alice, realment ha de ser una noia genial... En fi... la vida ja les té aquestes coses. Sort!

JRoca_Font ha dit...

MOz,
sí, és genial. Avui ha sigut dur a l'escola perquè hi havia gent que no ho sabia, tothom se l'estima molt. A l'escola on anirà no saben el que guanyaran.
Salut