dimarts

Embarassada i fora de la feina

Des d'aquest bloc amb solidaritzo amb la situació de la MEF Eli Parareda de Vic, a qui no conec personalment, que ha vist com perdia la feina en el Departament d'Educació després de quedar embarassada.
He llegit la seva carta i he pensat que seria bo fer-ne més ressò.
Llegiu-la aquí.

5 comentaris:

miq ha dit...

És al·lucinant i indignant.

Xevi Vilardell Bascompte ha dit...

Son coses d'aquestes increibles que té l'administració...

JRoca_Font ha dit...

Miq i Xevi,
el tracte de l'administració de vegades és indignant. Poques hores després de ser pare em vaig presentar a la delegació d'educació per demanar el permís de paternitat; estava cansat després del part, brut doncs no m'havia ni canviat, sense haver dormit feia més de 30 hores i amb la incertesa de tenir una nena vuitmesona que no menjava; amb tot el panorama no es van dignar a enviar-me un fax i vaig haver de fer-ho en un estanc, també em van dir que em busqués els impresos per Internet.
Crec que podríem obrir un bloc sobre tractes indignants de l'administració.
Salut

zel ha dit...

Cabrons!!!
He llegit la carta. Al.lucinant. On viu? La meva íntima amiga, Dolors Bassa, és la secretària general d'UGT a Girona. Didue-li que li faci un truc, que els té molt ben posats!

JRoca_Font ha dit...

Zel,
aquesta noia és de Vic però no hi tinc contacte, una vegada començat el curs com que ella també és MEF potser hi puc contactar i li ho comentaré.
Gràcies