dimecres

La coherència de la Guarderia Teatre

Ahir finalment la Guarderia Teatre va fer l'acte a la plaça i es va culminar un procés d'unes quantes setmanes de reunions, gravacions, assajos i també canvis a última hora. Uns minuts abans de començar va començar a ploure i ho va fer ben bé durant mitja hora per la qual cosa es suspenien momentàniament els tres actes que faltaven: el nostre, el ball de confeti i la festa jove final. Van ser moments de molta incertesa, de nervis i de mirar molt al cel. Per sort, al final va parar de ploure i tots els mecanismes van començar a funcionar amb rapidesa: preparar gent, equip de so, equip de llums, micros inhalàmbrics, projector, música, gravacions, etc..
Amb la plaça plena començàvem i com era la nostra intenció deixàvem bocabadats a gran part dels assistents amb un espectacle sense més pretensions que divertir i que sabíem que no entendria tothom i que possiblement no agradaria a gran part de la plaça. Tot i això, i els problemes amb el projector i els micros, vam quedar molt satisfets i diverses persones se'ns van acostar a felicitar-nos, la qual cosa agraïm. Sempre que es fa un espectacle de carrer hem de ser conscients que hi ha molts públics diferents i que nosaltres en tenim un de fidel i un de potencial; si haguéssim intentat fer alguna cosa per entretenir a tothom hauríem errat el tret.
De moment no tinc fotos i vídeos però properament ho penjarem tot al web i ho anunciaré en aquest bloc perquè ho pogueu criticar.
Foto: "Les bruixes ja no són el que eren" de JRoca

5 comentaris:

zel ha dit...

Apa, que guai! Me'n vaig al web a veure com us ho munteu, gràcies per l'enllaç!

zel ha dit...

Ja hi torno, és que m'he posat a llegir els endarrerits i veig que no pares, noi, quina activitat...Per cert, la "joguina aquesta que dius és de debó, és de debó? Quines coses que fan...

Ah, i la pubilla, una ricura!!!!

JRoca_Font ha dit...

Zel,
de moment encara no han penjat res, pots gaudir d'altres actes en vídeo o centenars de fotos, jo sóc el que fa de Wally a la darrera edició del LLOP.
I sí, la joguina és de debò, fa por, eh?
Salut

Lídia Clua ha dit...

Bones!! Doncs al final, pensant que amb la pluja s'hauria suspés tot no varem venir a Tona... Però m'han arribat molt bones crítiques (així que ha tornat a resorgir el súper heroi, eh?) Esperaré a veure-ho a la web, no serà el mateix però "algu és algu". Per cert he vist que a finals d'agost hi ha EL LLOP a la plaça de Tona, no?

JRoca_Font ha dit...

Lídia,
el Súper Heroi va ressorgir i la va fer grossa. Espero que ho pengin aviat a la web.
Pel que fa al llop el fem a la plaça el dia 30 d'agost amb algunes sorpreses com l'escenografia de la darrera actuació a Vic.
Salut