dimarts

He put his boots on

Avui m'he llevat amb la versió de Rocky de l'anunci del nou Golf al cap i m'ha acompanyat els primers quilòmetres cap a Taradell, crec que començar el dia amb una cançó així anima. A partir de la corba a l'esquerra amb la MAT de fons he posat el Travelling Riverside Blues del BBC Sessions de la millor banda de rock que ha existit mai, una cançó ideal per a conduir.
A la tarda tornant del curs de gestió del temps he punxat Whole lotta love i anant al partit setmanal de futbol sala he punxat How many more times, ambdues ideals per l'ocasió. Tornant del partit, esgotat, he punxat Dazed and confused, ideal també. Cada cançó al seu temps per assaborir cada nota depenent de l'estat d'ànim, del temps que fa i amb el volum adequat.
Que fort, avui he anat a comprar a l'Esclat de Malla i he hagut de parar l'orella dos cops ja que no em podia creure el que escoltava al fil musical: estava sonant The End dels Doors, ho juro per en Hendrix. He mirat a fora i no he vist helicòpters.
Foto: "Page, Jones, Bonham i Plant: sempre amb mi" de JRoca'08

5 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

On venen aquest model de 206? Jo en vull un!!

JRoca_Font ha dit...

SM,
doncs mira que jo a aquest cotxe li diria "I'm gonna leave you" ja que no m'ha sortit gaire bé. El vaig comprar de segona mà aquest estiu i no rutlla com em pensava.
L'adhesiu de vinil es troba a l'Interné.
Salut

zel ha dit...

Mira noi, m'has fet anar de bòlit amb les músiques, però paga la pena, coi, i si vinc a Taradell amb tu? jejeje...

JRoca_Font ha dit...

Zel,
si véns la bona música te la garanteixo, l'escola està molt bé i la gent és ben maca, vaja, com al Montgrí.
Salut

tangerine ha dit...

Ostras, el travelling riverside blues! Jo no la coneixia, perque no tinc el disc, i la vaig sentir l'altre dia, als extres del dvd. Llàstima que no feren més versions d'eixe tipus, eh?