dilluns

A sota zero i sense anorac

Tots tenim algun amic que destaca per perdre-ho tot; són gent capaç de perdre les claus, l'abric, el bolso, el mòbil i les coses més inversemblants i alhora necessàries per la seva vida quotidiana. M'imagino que aquesta gent que ho perd tot té un nom pels psicòlegs però ara mateix no m'interessa, el que vull fer notar als estimats lectors del bloc és la constatació que aquest problema apareix a edats primerenques, sí, a l'escola aquesta gent ja destaca per perdre-ho tot i molt sovint ni se n'adonen. Desconec les causes del problema i si es pot treballar específicament però està clar que sovint des de casa no hi ajuden gaire, marcar la roba amb una senzilla etiqueta amb el nom no és tan difícil i ajuda molt a la recuperació de la roba que l'alumne ha anat perdent pels llocs on ha passat. Qui no ha estat en una escola no pot imaginar la quantitat de roba sense nom que s'acumula al llarg del curs, sincerament, no us ho podeu imaginar. No s'entén com aquesta roba que de vegades té força valor o és nova mai és reclamada per ningú, suposo que s'assumeix que s'ha perdut i se'n compra d'altra sense ni fer l'esforç de buscar-la, un símptoma de vaques grasses que ha de canviar.
Foto: "Pedres i pinyes" de JRoca'08

4 comentaris:

Emili ha dit...

Jordi, a la meva escola tenim un penjador d'"objectes perduts" per la roba que es perd i, com molt bé dius, és increïble la quantitat de jaquetes, gorros, guants, bufandes... que hi ha sempre. em sembla que no ho he vist mai buit, i hi ha gent que ho ha de trobar a faltar, si més no els pares, que són els qui han de comprar la roba... No s'entén, és cert.

JRoca_Font ha dit...

Emili,
cert, ben cert.
Salut

zel ha dit...

Nosaltres, a final de curs, ho portem a Càrites, o ho donem a la colla de "foranis" estimats ja d'aquí que bé que ho agraeixen... Clar que hem tingut algun cas d'algun pare merdòs, que només s'ha adonat de l'anorac perdut l'hivern següent "i ara el porta aquell magrebí!!!!" Qui els va parir...

JRoca_Font ha dit...

Zel,
nosaltres no sé si ho fem, ho preguntaré. En tot cas ho veig bé, si ningú reclama la roba deu ser que no la necessiten, no? mira que és fàcil posar una etiqueta amb el nom o "a males" amb un retolador.
Salut