dissabte

Els millors professors catalans

Sempre que faig avaluacions intento imaginar el moment en el que l'alumne ensenya les notes a casa i la reacció dels pares. El ventall de possibilitats de reaccions és tan ampli com de tipus de pares i és clar, tenint en compte que la nostra pubilla començarà P3 aquest setembre ja extrapolo i intento imaginar quin tipus de pare seré davant de les avaluacions de la meva filla.
A l'escola bressol de la nena vaig experimentar per primera vegada participar a una reunió de pares i estar a l'altre costat; em sembla que vaig estar molta estona "avaluant" l'estil de la mestra a l'hora de dir-nos el que havia de dir-nos. És una mestra excel·lent, esperem tenir tanta sort a l'escola "dels nens grans" perquè ja sabeu que tenir o no tenir un/a bon/a mestre/a és una qüestió de sort i, per fortuna, les possibilitats de tenir sort són altes tenint en compte el gran número de bons professionals que hi ha en aquest país.
I aquests dies aquests professionals i els que no ho són tant han de descansar.
Foto: "A la platja sense possibilitat de banyar-se" de JRoca'09

4 comentaris:

zel ha dit...

Ostres, nosaps que bé que em ve el descans...per tu també el desitjo! Petons a a la pubilla.

Anònim ha dit...

... Per tornar renovats i amb forces i acabar el curs amb aquella alegria (tots plegats, docents i alumnes!)

Abraçades que bones vacances!

Anònim ha dit...

Bé bon mestre, penso que tens tota la raó del món. En la nostra feina estem sempre a "l'ull de mira" de tothom, per bé o per no tan bé, però el millor, els nostres nens i nenes, la nostra vocació i els resultats dels infants quan els veus contents, quan els veus avançar.
doncs apa, ànims en la teva trajectòria i fins aviat.

Petons per tots tres.

Per cert no et tallis tan sovint els cabells.

Ja ja!

Petons!!

JRoca_Font ha dit...

Veig que no vaig contestar aquests comentaris:
Zel,
gràcies.
Montse,
d'alegria que no en falti ;-)
Anònim,
és evident que em coneixes però ara mateix no capto qui ets. M'imagino que devem treballar junts. Ei, que ara porto unes bones grenyes!
Salut