dimecres

Confrontació també al camp de batalla 2.0


El bloc del Departament d'Educació es convertirà en les properes hores i dies en un escenari de confrontació 2.0 entre el propi Departament i els sindicats. Avui dia 24 de febrer han penjat un apunt en el qual expliquen les raons de la institució en les negociacions amb els sindicats que ja han convocat una nova vaga.
De l'apunt -que portarà cua- em quedo sobretot amb un document que adjunten on expliquen les propostes sindicals i el procés de negociació: expliquen què han acceptat i què no han acceptat amb les raons al costat.
Abans de decidir si faig o no faig vaga m'ho penso llegir tot.
Foto: "Control, alt, suprimir" de JRoca'09

4 comentaris:

NMB ha dit...

benvolgut Jordi,
Des del criatures.cat i els pokémon avui he arribat al teu blog. Me'l "favoritejo" de dret. Felicitats.
Arribats a aquest post no puc evitar afegir-t'hi un comentari.
Com a pare molt preocupat per l'educació pública dels meus fills fa dies que segueixo aquest tema. Vaig descobrir el document de treball amb les esmenes dels sindicats i encara no me n'he recuperat: em cau l'ànima als peus quan veig els tipus d'esmena i em queda clar que no sé què carai persegueixen aquesta gent però que en cap cas estan posant els nostres fills al centre de la discussió. Només hi veig pals a les rodes.
M'agradaria que tots els docents que dimecres donaran suport a aquesta vaga hagin pogut llegir i reflexionar aquest document. Ells podran escollir, però els seus alumnes no.

JRoca_Font ha dit...

NMB,
moltes gràcies per passar per aquí i per comentar.
El que expliques és motiu de conversa a les escoles, al meu centre molt poca gent farà vaga perquè l'opinió generalitzada és que no és la manera d'aconseguir les coses, almenys aquesta vegada.
Salut

NMB ha dit...

Benvolgut Jordi,
Per tancar el cercle, et faig saber amb moderada satisfacció que a l'escola dels meus fills només 4 mestres han secundat la vaga. Són dels més joves, si és que això pot voler dir alguna cosa.
Salut i força.

JRoca_Font ha dit...

NMB,
sóc dels que no he fet vaga avui, ho explicaré una mica al blog del criatures.cat.
Salut