dimarts

Els Racons LlunArts

Cada dia estic més il·lusionat per l'espectacle Trajectòries que es farà el dia 10 dins dels actes de l'Aplec de Balenyà. He entrat al web de l'Aplec i hi he trobat això tan interessant sobre els Racons LlunArts, quan ho he acabat de llegir encara m'han vingut més ganes de veure representat el que he escrit:
RACONS LLUNARTS

Filosofia

Aquest acte té com a punt de partida la senzillesa en el format que fa que hi hagi una implicació amb els escenaris naturals i arquitectònics on es duen a terme aquests espectacles.

La nit, la il·luminació minimalista i l’alt nivell dels actors fa d’aquesta nit una de les més especials de l’Aplec. S’ha buscat, doncs, la complicitat entre l’actor i el públic amb diferents actuacions d’uns 10 minuts de duració aproximadament.

La màgia d’aquest acte sorgeix gràcies a la combinació de tres factors: emplaçament, talent i nit que han captivat al visitant.

Què és?

Els Racons Llunarts és una de les perles que conté el programa de l’Aplec.

Consisteix en un acte organitzat partint de les arts escèniques més tradicionals i populars: teatre de text, titelles, dansa, ombres xineses, lectura poètica, clown, mim, circ... fent-ne una interpretació moderna seguint les tendències més avantguardistes.

Treballant conjuntament amb actors de la comarca vinculats a l’institut del teatre, es va crear un acte que per la seva singularitat, senzillesa, estètica actual i integració amb l’entorn ,va sorprendre a tothom, inclosos els actors i organitzadors.

D'altra banda la pàgina web del grup cada dia està més actualitzada. Properament hi haurà fotos i videos de l'acte de la Festa Major. El 9 Nou d'Osona ens ha deixat molt bé en la seva crònica, comencem a tenir una mica de nom i amb un espectacle multitudinari com el de la Festa Major vam arribar a molta gent. Els Racons LlunArts, si no plou, també són molt concorreguts, poden ser un altre trampolí pel grup.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esteu llançats cap a la fama!!!