dimecres

"Que arribi l'agost vital i enganxós"

Ja falta poc per la Festa Major d'estiu de Tona. Sí, d'estiu. A Tona (i a molts pobles) tenim la Festa Major original que cau per Sant Andreu (30N) i la d'estiu que cau a principis d'agost. M'han dit que això ve pels estiuejants, es veu que com que Tona ha estat poble pixapí des de principis del segle passat quan els de can Fanga venien a fer-se les seves torres i a gaudir de l'aigua dels balnearis, l'ajuntament d'aleshores va decidir que es farien dues Festes Majors: la d'estiu i la d'hivern. I nosaltres encantats!
No sé com anirà aquest any perquè hi ha hagut canvi de govern municipal i si una cosa feia molt bé l'anterior govern era la Festa Major, espero que estiguin a l'alçada. Aquest any la Guarderia Teatre no hem preparat res, l'any passat ja la vam liar per molts anys. Si voleu veure el vídeo aneu a aquest enllaç , cliqueu vídeo i després "Segrest del confetti", us aconsello mirar primer el reportatge del 9TV.
A la mateixa pàgina també està disponible el monòleg "Vlooghtankiept" , premiat amb el millor guió de l'edició 2006 del concurs de monòlegs Caixa de Manlleu i el 9TV. Si el mireu ja em direu què us ha semblat.
Foto:JRoca