diumenge

El bloc quest


Ahir vaig assistir per segona vegada a l'Ateneuesfera: una trobada de blocaires de diferents àmbits a l'Ateneu Barcelonès. En cada tema que sorgia, més o menys hi havia algunes discussions i diferents punts de vista que sens dubte feien interessant el debat però vam arribar a la unanimitat quan vam reconèixer que ens autocensurem a l'hora d'escriure els nostres blocs. El tema va donar per molt amb un munt d'anècdotes sobre posts esborrats, comentaris eliminats i alguna que altra trucada o xerrada amb "consells". Sobre els posts eliminats va sortir el tema del rastre que deixen, es veu que per molt que intentem esborrar coses a la xarxa sempre deixem un quest.
Altre post relacionat: Converses reals amb amics ex-virtuals
Foto: "El rastre de les bombolles" de JRoca'09

5 comentaris:

Salvador ha dit...

M'he assabentat avui de les trobades de blocaires a l'Ateneu, a través del noticiari de BTV. Penso que ha de ser una cosa ben interessant. Hi ha possibilitat de poder particiàr-hi?
Sóc blocaire des de fa uns dos anys llargs...

JRoca ha dit...

Salvador,
el que organitza les trobades és en Guillem Carbonell del Barcelona Times Blog. Jo hi vaig anar convidat per un altre blocaire i com jo altra gent.
Salut

teresa ha dit...

Hola, he vist la notícia a BTV que esmenta el Salvador i per això he entrat al teu bloc. El trobo força interessant. Què signifa MEF?

JRoca ha dit...

Teresa,
gràcies per visitar el bloc, torna sempre que vulguis. MEF significa Mestre d'Educació Física que és la meva especialitat tot i que actualment només exerceixo l'EF 8 hores setmanals.
Salut

JRoca ha dit...

Qui vulgui veure el reportatge de Barcelona TV que segueixi l'enllaç: http://www.barcelonatv.cat/alacarta/player.php?idProgVSD=5476&cercaProgrames=0&fInici=26/04/2009&fFin=26/04/2009
Són dos minuts i surt just abans dels esports a la meitat de l'informatiu.
Salut