dissabte

Un premi que il·lusiona molt

Avui m'ha vingut al cap un apunt que vaig escriure el passat 13 de setembre en el qual explicava el nou repte d'acceptar fer-me càrrec amb més dedicació a la coordinació TIC del centre. Aquesta dedicació extra suposava el sacrifici de deixar de ser tutor i deixar d'impartir educació física per centrar-me més en fer sessions de competència digital de primer a quart i confegir un pla TAC de centre amb objectius a mitjà-llarg termini. Ara acabant el curs la comissió TIC-TAC hem rebut un reconeixement important doncs ens han donat el Primer Premi al I Concurs de blocs educatius d'Osona valorat en 800 € en material informàtic pel centre. Ha estat molt emocionant anar a rebre el premi esperant impacientment el dilluns per mostrar als alumnes i a la resta del Claustre la nostra alegria i així contagiar-los més les ganes de seguir treballant en el bloc de l'escola. Però cal ser clars i reconèixer que qualsevol dels finalistes podria haver guanyat ja que el nivell cada vegada és més alt; si observeu blocs escolars hi trobareu un munt de coses interessantíssimes explicades de maneres diferents mitjançant una creativitat d'alt voltatge. Els blocs escolars acosten les famílies a l'escola, deixen que un tros d'escola entri a casa per una pantalla d'ordinador i el millor de tot és que hi pot haver una interactivitat que fa que les famílies puguin opinar lliurement sobre els apunts penjats; el blocs fan escola; ho comentava fa uns mesos en un apunt sobre els Premis Blocs Catalunya.
Avui estic molt content per la feina que ha fet la comissió d'informàtica a la recerca d'apunts per penjar i per tot el que han aportat, hem confeccionat una guia de bloc que crec que ha quedat molt bé amb l'objectiu que qualsevol mestre que entri a la comissió pugui agafar el fil encara que els que hi som ara la deixem, com espero fer-ho jo algun dia, per tornar a ser tutor d'un grup i fer educació física.
Bé, ara escriuria molt i precisament un dels punts de la guia és no "enrotllar-se massa" en els apunts, en època de Twitter i Smartphones els apunts llargs cada vegada tenen menys sentit.
Foto:"El reconeixement" de JRoca'10

10 comentaris:

Josep Comajoan ha dit...

Felicitats, Jordi, a tu i a tota la gent que col·labora en el bloc. Com deia ara no recordo ben bé qui, la feina ben feta no té fronteres.

JRoca ha dit...

Josep,
moltes gràcies, ha sigut molt bonic i dilluns hi haurà festa grossa amb la resta de gent.
A mi també em sona la frase però tampoc recordo qui la deia...
Salut

SM ha dit...

Moltes felicitats! Endavant amb la feina ben feta!

JRoca ha dit...

SM,
gràcies Salvador!
Salut

Ricard ha dit...

Enhorabona Jordi. Fa il·lussió això de rebre premis.

Salva Iranzo ha dit...

Enhorabona i a gaudir que no sempre la feina ben feta és reconeguda com es mereix.

JRoca ha dit...

Ricard i Salva,
gràcies!

Toni Reig ha dit...

Felicitats Jordi!

Estas fent una Molt bona feina!

Rafel ha dit...

Enhorabona a tot l'equip. Es nota que es transmet il·lusió i ganes de fer-ho bé.

JRoca ha dit...

Toni i Rafel,
ara he vist que no us havia donat les gràcies, moltes gràcies!
Salut