dissabte

Un premi que il·lusiona molt

Avui m'ha vingut al cap un apunt que vaig escriure el passat 13 de setembre en el qual explicava el nou repte d'acceptar fer-me càrrec amb més dedicació a la coordinació TIC del centre. Aquesta dedicació extra suposava el sacrifici de deixar de ser tutor i deixar d'impartir educació física per centrar-me més en fer sessions de competència digital de primer a quart i confegir un pla TAC de centre amb objectius a mitjà-llarg termini. Ara acabant el curs la comissió TIC-TAC hem rebut un reconeixement important doncs ens han donat el Primer Premi al I Concurs de blocs educatius d'Osona valorat en 800 € en material informàtic pel centre. Ha estat molt emocionant anar a rebre el premi esperant impacientment el dilluns per mostrar als alumnes i a la resta del Claustre la nostra alegria i així contagiar-los més les ganes de seguir treballant en el bloc de l'escola. Però cal ser clars i reconèixer que qualsevol dels finalistes podria haver guanyat ja que el nivell cada vegada és més alt; si observeu blocs escolars hi trobareu un munt de coses interessantíssimes explicades de maneres diferents mitjançant una creativitat d'alt voltatge. Els blocs escolars acosten les famílies a l'escola, deixen que un tros d'escola entri a casa per una pantalla d'ordinador i el millor de tot és que hi pot haver una interactivitat que fa que les famílies puguin opinar lliurement sobre els apunts penjats; el blocs fan escola; ho comentava fa uns mesos en un apunt sobre els Premis Blocs Catalunya.
Avui estic molt content per la feina que ha fet la comissió d'informàtica a la recerca d'apunts per penjar i per tot el que han aportat, hem confeccionat una guia de bloc que crec que ha quedat molt bé amb l'objectiu que qualsevol mestre que entri a la comissió pugui agafar el fil encara que els que hi som ara la deixem, com espero fer-ho jo algun dia, per tornar a ser tutor d'un grup i fer educació física.
Bé, ara escriuria molt i precisament un dels punts de la guia és no "enrotllar-se massa" en els apunts, en època de Twitter i Smartphones els apunts llargs cada vegada tenen menys sentit.
Foto:"El reconeixement" de JRoca'10

10 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Felicitats, Jordi, a tu i a tota la gent que col·labora en el bloc. Com deia ara no recordo ben bé qui, la feina ben feta no té fronteres.

JRoca_Font ha dit...

Josep,
moltes gràcies, ha sigut molt bonic i dilluns hi haurà festa grossa amb la resta de gent.
A mi també em sona la frase però tampoc recordo qui la deia...
Salut

Salvador Macip ha dit...

Moltes felicitats! Endavant amb la feina ben feta!

JRoca_Font ha dit...

SM,
gràcies Salvador!
Salut

Ricard ha dit...

Enhorabona Jordi. Fa il·lussió això de rebre premis.

La nostra classe ha dit...

Enhorabona i a gaudir que no sempre la feina ben feta és reconeguda com es mereix.

JRoca_Font ha dit...

Ricard i Salva,
gràcies!

Toni Reig ha dit...

Felicitats Jordi!

Estas fent una Molt bona feina!

Rafel ha dit...

Enhorabona a tot l'equip. Es nota que es transmet il·lusió i ganes de fer-ho bé.

JRoca_Font ha dit...

Toni i Rafel,
ara he vist que no us havia donat les gràcies, moltes gràcies!
Salut