dilluns

100 missatges i un aniversari



Avui repassava els escrits del bloc des del seu inici i m'he adonat que el passat dia 7 d'abril es complia un any des de la seva inauguració. És fàcil veure-hi canvis d'humor, una mica d'esperança, nous projectes, enrabiades, protestes, informació i moltes coses més que m'han rondat pel cap en aquests 365 dies que fa que porto això.
Aquest és el missatge número 100 i això vol dir que aproximadament he fet un missatge cada 3,7 dies la qual cosa crec que està prou bé tenint en compte vacances i altres dies festius.
Des d'aquí vull donar les gràcies a tota la gent que ha col·laborat enviant missatges, molts d'ells d'ànim, moltes gràcies.
També vull animar a altres professionals de l'educació a fer els seus blocs per compartir experiències amb altra gent siguin mestres o no. Jo acostumo a llegir molts blocs de mestres per trobar punts d'unió amb la meva feina, la manera d'enfocar les situacions i el meu canviant estat d'ànim. Moltes vegades he pensat que hauria d'haver fet un bloc anònim com altres companys han fet, suposo que no m'hauria de mossegar la llengua sobre algunes coses que em toquen viure a diari a l'escola i que no dic per no perjudicar a altres persones o a mi mateix. Però bé, la meva opció va ser aquesta i tampoc me n'arrepenteixo.
Salut i molta paciència

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhrabona per l'aniversari i el post número 100.
És evident que el fet de no ser anònim fa que algunes coses de les que passen a l'escola tan amb els alumnes i les famílies, com amb els companys no es puguin explicar. A mi també em passa.