dijous

Coordinant les TIC

Aquest any com a coordinador TIC pringat dels que no cobrem complement perquè sembla ser que els centres cíclics no tenen suficient categoria, he augmentat molt les hores d'informàtica a l'escola, aquest any faig informàtica a totes les classes i l'any passat només a CM i CS. Estic fent també el projecte curricular d'informàtica i no paro de fer noves activitats, m'ho passo bé i els alumnes venen contents a l'aula d'informàtica. De moment vaig recollint les coses que treballo i potser d'aquí a un temps amplio la pàgina web MEF amb activitats TIC o creo una nova pàgina TIC, ja es veurà, de moment em balla pel cap... també depèn de si se'm valoraria com a publicació didàctica la feina que em suposaria.
El dilluns 29, el dia del meu aniversari, aniré a una jornada tècnica que crec que em pot ajudar en molts aspectes: Comunicació i Àudiovisuals a Internet. Espero que em sigui profitosa.
Per cert, us heu fixat que molt sovint els MEF de l'escola també són els coordinadors TIC? és curiós, no? heu comparat mai el número de pàgines web de MEF amb el número de pàgines d'especialistes de música o d'anglès? no hi ha color pel que fa a número, crec que és digne d'estudi.