dilluns

Agost i abril comencen amb A


La gent es culturitza sortint de la feina, per molts serà l'únic dia de l'any que tocaran un llibre, ... i tocar-lo no vol dir llegir-lo. Els venedors de roses fan l'agost aprofitant la falsa creença: 100 ptes = 1 €, no imagino a ningú pagant 1000 peles per una simple rosa fa uns quants anys però el poder persuasiu de l'Euro pot amb tot, compten les roses en els càlculs de l'IPC?
Sant Jordi, una diada que no és festiu. Amb un amic comentàvem que preferíem un Sant Jordi festiu a un 12 d'octubre festiu, ho canviaríem a pèl. M'imagino que encara que ho digués el nou Estatut ens ho haurien retallat de tal forma que com a molt ens deixarien un quart d'hora o vint minuts de festa, el temps per anar a comprar una rosa i poca cosa més, no fos cas que els trepitgéssim el 14 de febrer...

1 comentari:

Anònim ha dit...

És curiós, però avui a migdia parlava amb un bon company que treballa fent extraescolars de basket a l'escola i comentava el mateix, que sobra el dia de la hispanitat, o el de la constitució, i falta un St. Jordi festiu.