dilluns

Saturació

Avui és festa local al Figaró, no he anat a treballar. Penso que ja podríem repartir més les festes...
El tercer trimestre es preveu dur: competències bàsiques, colònies, fi de curs i programació ajustada perquè hi ha alguns dilluns festius. A més, en el meu cas tornaré aviat a la jornada sencera i m'ha començat una nouvinguda a l'aula sense reforç i sense saber un borrall de català o castellà. Llegia la setmana passada al 9 Nou que a les escoles de Vic s'han incorporat 356 alumnes des de principi de curs, 356! què vol dir això? saturació a les aules i saturació a les aules d'acollida (les escoles que en gaudeixin és clar). D'aquests 356 la majoria són immigrants extra-comunitaris però també n'hi ha molts que provenen d'escoles de l'àrea metropolitana de Barcelona d'on hi ha una migració important de gent cap a Osona. Les aules d'acollida hauran de treballar a fons per ajudar a la integració de tants alumnes. I tot això passa en una situació de manca de mestres per cobrir baixes. De veritat que espero que no hi hagi cap brot de grip com ha passat altres anys, no sé on arribaríem, potser a aquesta situació:
Una àvia porta els seus dos néts a l'escola i es disposa a marxar després de fer-los un petó:
- Senyora, no marxi si us plau, necessitem que es quedi unes hores a fer de mestra, què li sembla fins a les 12? no, perdó, amb la sisena hora fins a la una.. va si us plau no marxi..

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola

m'agradaria saber com t'ho fas per pujar música al teu bloc.
merci

JRoca_Font ha dit...

Massafressa,
vés a radioblog.com i escull una cançó, després l'enganxes amb el codi de la cançó, abans pots canviar els colors del reproductor, etc.. no és molt complicat,prova-ho.
Salut

Anònim ha dit...

Hola un altre cop,

la veritat és que pot ser molt senzill però no me'n surto, si em pots passar les instruccions tipo cateto (1: anar aquí, 2:..., 3:...), pas a pas, t'estaré molt agrait.
merci

JRoca_Font ha dit...

1- Vés a radioblog.com
2- Cerca la música que vulguis.
3- Tria la cançó clicant el "play" blau.
4- A la dreta on posa "configure" canvia els colors, si vols.
5- A la dreta a sota de configure posa "Copy and paste the code to your blog". Selecciona tot el codi que comença amb embed i tot seguit copia'l amb el botó dret del ratolí.
6- Vés a blogger i entra per fer un nou post. Clica a HTML.
7- Enganxa el codi (botó dret) i després comprova-ho amb previsualització.
8- Tot seguit publica-ho.
Si tens blogger és així, amb altres no ho sé. És important copiar tot el codi i enganxar-lo sencer. A mi blogger m'ha donat algun problema de vegades, torna-ho a provar si et passa.
Salut