dimarts

Cornuts i pagar el cava i els canapès

Mirant l'acte institucional de la Ciutadella per la celebració de la Diada Nacional em venen unes quantes reflexions sobre el nostre país. Em fixo en les cares dels polítics i els admiro per tenir la capacitat física i mental d'estar-se drets tanta estona amb el sol que fa i el poc interessant que és l'acte per molts d'ells. Intento esbrinar el que el deuen estar pensant alguns d'ells mentre la Maria del Mar Bonet i en Miguel Poveda canten, la capacitat de concentració d'alguns és excepcional. La reflexió d'avui va en aquest sentit: els paguem perquè aguantin aquests actes? els paguem perquè es mantinguin amb bona cara tot i que l'acte generalment els importa ben poc? el més normal seria que els paguéssim perquè ens representin, ens governin i dignifiquin les nostres institucions però veient com han permès la rebaixa de l'estatut del Parlament està clar que la poltrona els interessa més que el país.
Heu vist l'acte? què hi feien aquells militars amb més medalles que el Màgic Andreu aplaudint el "Cant de la senyera"? veure-ho per creure-ho. Me'ls imagino tornant al seu cuartel presidit per l'àguila franquista a la Barcelona post-fòrum del segle XXI tronxant-se de riure:
- Joder, que buenos los canapés catalanes que nos han dado en la Ciudadela.

4 comentaris:

Sylvie ha dit...

Quanta raó tens... ara que es podria aplicar diria jo que a tota la classe politica això!

La reusenca ha dit...

Sincerament, Maria del Mar Bonet i Miguel Poveda que hi fotien ahir a la Ciutadella??????? M'agraden per separat i junts, però ahir???????

Vida quotidiana ha dit...

Doncs mira... l'acte d'ahir encara el trobo normal i fins i tot una bona idea que va tenir en Maragall. Com a mínim era un acte obert a tothom, encara que ells estiguessin a l'ombra i el ciutadà qui els paga sous i dietes el castiguessin al sol.

El que ja no trobo bé són els actes privats pagats a costa del contribuent on tot és poc, com el que hi va haver l'altre dia al Parlament.

JRoca_Font ha dit...

Sylvie,
se'n salven ben pocs de polítics! la poltrona és molt llaminera suposo...
Reusenca,
van cantar una cosa ben estranya, no sé, suposo que no estic acostumat, era divertit veure la cara dels polítics esperant que s'acabés.
David,
molt interessant el teu post sobre el refrigeri posterior.
Salut