divendres

Contactes sense tacte


Aquests dies els que tenim la sort de tenir una feina amb tantes vacances aprofitem per fer una mica d'ordre a casa (i a les nostres vides). Durant l'any vaig acumulant papers de tot tipus: factures, manuals d'instruccions, revistes, fotografies, propagandes, diaris, llibres, relats, e-mails.. i ara és hora d'ordenar-ho tot una mica i de pas passar per la deixalleria a buidar "l'spam" que no necessitem. És una passada comprovar el que som capaços d'acumular, no m'estranya que de vegades se'm perdin coses o recuperi coses que em pensava perdudes un temps després. No ens enganyem, l'ordre no seria una de les meves qualitats... a veure si aquest any aconsegueixo millorar aquest aspecte.
Per cert, amb el tema e-mails hi ha amics-coneguts-amics de coneguts i coneguts de coneguts amb molt poca feina, no? quan rebo un e-mail que comença amb FW el tiro a la paperera de suprimits sense ni mirar-lo amb un ràpid moviment de ratolí, suposo que amb la mateixa rapidesa que és enviat pels pesats de sempre als seus contactes entre els quals tinc el dubtós honor de ser-hi.

3 comentaris:

Roi ha dit...

odio aquests emails!!!
que si el que diu que s'acaba Hotmail, el de Motorola, Nokia, els powerpoints ultra-cutres!!!!
avui n'he rebut un, junt amb unes mil persones més que no conec, que feia una descripció dels signes del zodiac, una mica en plan de conya...uuuuuaaaauuuu! i va una tia estúpida que no se ni qui és i fa un respondre a tots i posa "sóc piscis ja ja ja" uuuuuuuaaaaaaaauuuuuuu quina gilipollada!!!!!!!!!!!!!! a mi no m'interessa si aquella imbècil és piscis!!!!!! per Déu!

Anònim ha dit...

Jo també tinc aquesta política. Últimament ja no llegeixo cap PowerPoint. I a més, és que arriben els que ja em van enviar fa 5 anys! Entenc que ara hi ha molta gent que ha descobert la sopa d'all amb això d'enviar missatges, però els que fa temps que voltem ja en tenim els ... pelats de rebre'n. Total, que si, que hi ha gent que té molta poca feina!

JRoca_Font ha dit...

Jo fa un temps en vaig quedar escarmentat d'aquestes tonteries. Vaig obrir un d'aquests Powerpoints amb imatges i missatges bonics que acabava amb una espècie d'amenaça tipus: si no envies això a 15 amics tindràs mala sort durant no sé quant de temps. Em vaig sentir tan imbècil d'haver perdut 3 minuts llegint allò que vaig dir mai més. Tot seguit vaig perdre molts més minuts imaginant els motius de l'autor inicial del Powerpoint, total, vaig perdre massa temps amb tonteries que podia haver destinat per exemple a aprendre japonès per Internet.
Salut