dimarts

Molta salut


Ja tenim aquí el 2008 i arriba just quan aquest bloc acaba de superar les 25.000 visites la qual cosa m'anima a continuar opinant a través d'aquest mitjà. Aquest passat 2007 vaig escriure 261 missatges per davant dels 137 del 2006 i els 64 de mig 2005. Ja ho veieu, la cosa va a més, m'hi trobo bé amb el bloc i espero que vosaltres també llegint-lo. Darrerament he anat ampliant continguts i temes a parlar i per això aquest bloc es pot dir que no és definit: no és un bloc 100% educatiu, ni 100% cultural, ni 100% musical, ni 100% de crítica social, ni 100% d'historietes/anècdotes, ni de recomanacions; és un bloc on hi ha una mica de tot i precisament per això el ventall de gent que el llegeix és molt ampli.
Els mestres sempre diem que els anys comencen els setembres però això no treu que aquest missatge (post) tingui regust a balanç o a principi d'alguna cosa.
Molta salut pel 2008, no és un tòpic, la salut ho és tot.
Foto: "El cava que uneix" de JRoca

7 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Molta salut pel 2008 i també molts ànims per continuar oferint-nos noves actualitzacions amb la intensitat i amplitud de temes d'aquest 2007.

Sylvie ha dit...

Anava a escriure algo molt semblant al David.. no em repetiré doncs!! Feliç Any !

Salvador Macip ha dit...

Bon any nou i felicitats per un bloc tan ben fet!!

Anònim ha dit...

El 28 de desembre del 2007 vaig perdre un amic per causa d'un cancer. Des de llavors li dono la importància que es mareix a la gent que em desitja molta salut. per aquest motiu també et dono les gràcies.

Cecília Jufré Pou

JRoca_Font ha dit...

Moltes gràcies a tots!
Cecília,
em sap greu, suposo que aquestes festes han de ser molt dures per tu.
Ànims! Una abraçada.
Salut

Petjada ha dit...

Quina fotografia més maca! Molt Bon any!

JRoca_Font ha dit...

Merci Petjada,
per cert a veure si aquest 2008 tornes al bloc.
Molt any també per a tu!
Salut