dimarts

Dimarts

És un clàssic, acostuma a ser el pitjor dia de la setmana. No sé què passa amb els dimarts però a totes les escoles que he estat sempre l'he patit. Potser és la sensació actual de no estar bé i de veure que encara falta molt pel divendres a les 5.
Sort que a través de la web descobreixo que hi ha gent a qui agrada la meva feina. Rebo e-mails de companys/es MEF, el Fòrum MEF funciona força i sempre anima veure com cada dia neix alguna web dedicada a l'EF. Aquesta guerra contra la indiferència a la nostra assignatura l'hem de guanyar els MEF, ningú mourà un dit per nosaltres, d'això n'estic segur.
Vull fer menció especial a en Miquel Pascual i Díaz a qui no conec personalment (només per e-mail) però que és un MEF que acaba d'inaugurar una interessant web sobre educació en general i sobre EF en particular. www.xtec.es/~mpascu57
Feu-ne una ullada de tant en tant, encara s'ha d'actualitzar molt però pinta bé. Visiteu també la web de la seva escola que la fa ell mateix i té un interessant racó d'EF: www.xtec.es/ceip-patronat-pau-vila.
No sé què passa amb els MEF però molt sovint a més de tocar la nostra àrea també coordinem l'informàtica al nostre centre. En el meu cas també sóc tutor de tot el cicle mitjà, de feina n'hi ha per donar i per vendre.