diumenge

Un parell de llibres com a mínim


M'han regalat el llibre "1001 discos que hay que escuchar antes de morir". Properament donaré una opinió sobre aquest llibre, de moment me'l repasso. Aquests dies he començat a llegir "Homenatge a Catalunya" de George Orwell, feia anys que buscava un moment per llegir-me'l i finalment m'he decidit, de moment no em decepciona gens.
També m'ha arribat a les mans la darrera joia dels Sonic Youth, una recopil·lació de cares B i rareses, només apte per fans o sigui per mi. També tinc el darrer de Kitsch: una banda de culte que segueixo des del 1990 ininterrumpudament, em vaig comprar el DVD+CD Kitsch ElectroKàustic, el directe que vaig veure fa un any i mig.
Ara me'n vaig a preparar quatre coses perquè demà comença l'any, a les 9 en punt sonen les dotze campanades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines casualitats, aquesta passada setmana vaig visitar una rehabilitació que han fet a la Sierra de Alcubierre (Monegros, Osca, Aragó) d'unes trinxeres de la Guerra Civil. Precisament una de les trinxeres es diu "La Ruta Orwell", ja que aquest escriptor hi va viure i lluitar durant una bona temporada. Als panells informatius que ajuden a interpretar les trinxeres hi ha fragments del llibre "Homenatge a Catalunya", on Orwell explica la vida al front d'Aragó i la situació de la guerra mentre va estar a les trinxeres de la Sierra de Alcubierre.

Un d'aquests dies en volia escriure un post, pot ser demà...

JRoca_Font ha dit...

Hola Jaume,
al llibre parla d'aquests llocs perfectament, un dia m'agradaria visitar-los i si em dius que hi ha panells explicatius doncs molt millor.
Salut company!

Anònim ha dit...

Si algun dia vas a la Serra d'Alcubierre a veure les trinxeres, et recomano que de passadda t'apropis a Osca, a visitar el Museo Pedagógico de Aragón (a la plaza Miguel López Allue, que sempre ha sigut la Plaza del Mercado). Penso que tot mestre hauria d'estar-hi almenys un cop a la vida (com els musulmans a La Meca), no et deixa indiferent.