dimarts

Ni tombarelles ni pi



Llegeixo que una escola australiana prohibeix als seus alumnes fer tombarelles i fer el pi. El director de l'escola "ha negat que la prohibició obeeixi al desig d'evitar demandes judicials en cas d'accident".
És un mentider.
Foto: "Tombarella d'esquena i amb inclinació" de JRoca'02

2 comentaris:

Montserrat ha dit...

Això que planteges es un tema molt complicat. Una cosa es fer-ho a la classe d'educació Física amb un professor que ho sap ensenyar bé i una altra és fer-ho al pati tot jugant sense tan de control. Legalment un Director, al menys a Catalunya, té el dret de prohibir tot allò que cregui sigui un risc pels alumnes, ja que si passa algun accident és l'únic responsable davant la llei. Els nens tenen el dret de jugar al pati però no el dret de fer el que vulguin durant aquesta hora. El tema no és senzill, com a Directora em preocupa molt ja que saps tan be com jo que per molt menys et porten a judici.
salutacions

JRoca_Font ha dit...

Montserrat,
precisament la cosa anava per aquí. Entenc la postura de direcció en el sentit que són activitats de cert risc que sense control poden ocasionar lesions. El que no em crec del director australià és això que diu que no té res a veure amb possibles demandes, com dius per menys hi ha gent disposada a buscar les pessigolles al centre mitjançant una demanda i això té a veure amb la cada vegada més preocupant falta de confiança amb els mestres.
Salut