dissabte

Paisatges des del cotxe

Dins del cotxe hem vist un globus que volava baix; uns cavalls, un ramat de xais, unes vaques de color marró; uns camps de color groc immensos; molts túnels, alguns ponts; altres cotxes amb cadireta; algun parc infantil; un munt de ciclistes a la via verda a les Preses: hi havia bicis petites, bicis grans, bicis amb cadireta amb nena com jo, uns nens amb casc, d'altres que no en portaven, un home portava una motxilla grossa i un altre una cistelleta buida a la part de davant de la bici. A prop d'Olot hem vist semàfors; quan estaven vermells ens hem parat i quan estaven verds hem engegat el cotxe.
Tot això i molt més ho hem vist perquè no tenim un DVD al cotxe.

6 comentaris:

Lídia Clua ha dit...

Aquest cap de setmana molta gent ha aprofitat per anar cap a Olot, o Santa Pau... Amb una bona banda sonora, i sense DVD (q per cert esperava veure't al concert de dissabte al Pasternak! Molt bo!)

Anònim ha dit...

Meravellosa la darrera línia, Jordi. Digues-me, de veritat que es pot tenir DVD al cotxe??? Quina vergonya!!! L'espectacle de mirar per la finestra, tan imprevisible, tan ple de sorpreses... Què millor???

Una que no té ni tele :)

JRoca_Font ha dit...

Lídia,
sí, a Olot hi vam veure alguns osonencs. No vaig anar al concert tot i tenir-ho previst perquè no vam trobar cangur; també s'ha de dir que després del partidàs del Barça vaig quedar sense veu i massa esverat per sortir. ;-)
Montse,
hi ha moltíssima gent que "endolla" els nens al DVD del cotxe per evitar tenir-hi converses, que la canalla són molt pesats! també hi ha molts models de cotxe que de sèrie porten DVD, n'he vist amb dos DVD, un a darrera cada reposacaps!
No tens tele? ni Facebook? tu ets rara, oi? ;-)
Salut

neus ha dit...

jajjajajja boníssim aquest vídeo!! som així de xulus a la Garrotxa!!!

Salut!

JRoca_Font ha dit...

Elur,
ja ho pots ben dir!
Salut

Anònim ha dit...

Ni tampoc no tinc Nespresso... Sí que sóc rara...

Els meus alumnes no arriben a entendre com és la profe de català pot viure sense tele!