divendres

Teclejant

Aquesta setmana vaig llançat pel que fa a escriure.
Al bloc hi he escrit més posts dels habituals i de més temàtiques.
He començat a escriure un monòleg nou per presentar-lo al concurs de Caixa de Manlleu 2007 i potser també a algun altre, ja es veurà.
D'altra banda també he fet un petit encàrrec pel grup de teatre Tona78-Talia. Es tracta del guió d'una representació curta que faran demà dissabte per una festa nadalenca pels avis de Tona. No havia escrit mai per un públic de la tercera edat, m'ho he passat bé fent-ho i demà tinc ganes de veure les seves reaccions, faré el que faig sempre que es representa alguna cosa que he escrit, em poso a les files de darrera i observo les reaccions de la gent. Moltes vegades m'emporto sorpreses: algunes de bones i d'altres de dolentes. Cada públic és diferent. Amb la gira de "Procediment habitual", la meva primera obra, vaig comprovar com en alguns pobles va funcionar molt bé i en d'altres molt poc. Depèn de moltes coses però en els primers minuts de l'obra ja es veu si rutllarà. Si el públic està predisposat a riure també es nota de seguida i si els actors estan còmodes dalt de l'escenari és primordial per transmetre molt millor, la veritat és que els admiro, jo sóc incapaç de memoritzar tant text i alhora interpretar un paper.
Demà tinc el dia ben ocupat: a la tarda a la sala La Canal amb els avis i a la nit al Casino de Vic, aquesta vegada dalt de l'escenari, representant el Llop.
Per cert, si a la tarda passeu per Vic no us perdeu el taller de tions dins la campanya "Cagum el Pare Noël".