dijous

A foggy day



Com havia promès aquí tenim les primeres fotos des de l'escola: la primera està feta des del turó del Castell de Tona i amb una fletxa està marcada la zona on està l'escola; la segona està feta des de la meva classe i està marcat el turó del Castell però no es veu per la boira de la Plana de Vic; la tercera i la segona són iguals però en aquest cas es veu la fletxa.
Fotos: JRoca

6 comentaris:

Montserrat ha dit...

Quina enveja de vistes!!!

JRoca_Font ha dit...

Som uns privilegiats, un dia ensenyaré el pati i ja serà el màxim perquè és literalment un bosc, sí, literalment. Els de cicle inicial han trobat bolets de més d'un pam i una mestra ha dit que eren bons, la punyetera se'ls ha quedat, ;-)
Jo no sóc expert però a mi em feien mala espina, a veure si ve dilluns...

ErrareHumanumEst ha dit...

Es troba a faltar, almenys entre setmana, perquè des de la plana de Lleida com a molt la seu vella...
Friso per veure aquest bosc que, de totes maneres, si és el pati dels alumnes, dubto molt que es pugui considerar literalment un bosc.
Per veure literalment un bosc (que suposo que et refereixes a un bosc natural) em sembla que ens n'hauriem d'anar de la península i fins i tot d'europa.
La més gran aproximació a un bosc natural que he vist segurament ha estat el recorregut entre el parc nacional d'Ordesa i Monte perdido. A Catalunya hi ha ben poca cosa, l'home hi va intervenir fins fa ben poc.
Salut
.. No he evitat comentar..

JRoca_Font ha dit...

Chesnut,
d'entrada comenta sempre que vulguis, només faltaria..
veig que ets dels "puristes" en la denominació de bosc. El pati, o almenys gran part, és un bosc amb els seus pins, roures, alzines, vegetació de sota-bosc, bolets, etc... evidentment està ple de caminets i forats entre les arrels que fan la canalla cada dia, es munten cabanes i juguen a l'amagada. Passa un dia i ho comprovaràs, des del carrer del costat es veu a través de la reixa, un dia faré fotos.
Salut

ErrareHumanumEst ha dit...

jajaja, putser si que he estat massa purista! Caram, m'imaginava més un pati amb el terra ben xafat i compactat per el pas de la canalla,be només format només per arbres que gràcies a les dimensions s'han salvat de la mania que hi ha d'encimentar-ho tot o bé arrencar els sotabosc.
és magnífic que puguin estar a un lloc així!
Salut

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!