dimecres

Granets de sorra


Avui hi havia reunió de pares d'alumnes i he conegut per primera vegada els pares dels alumnes que tutoritzo. Hem anat a la classe i els he proposat que es col·loquessin al lloc que ocupen els seus fills per així conèixer-nos. M'he presentat i els he explicat les coses més importants del funcionament de l'aula, després han fet preguntes i hem estat una bona estona comentant aspectes de l'educació dels alumnes, m'ha agradat i m'hi he trobat bé. En un moment de les converses els he preguntat si els seus fills els havien comentat alguna cosa sobre la denominació Educació Física en comptes de gimnàstica, gairebé tots han dit que sí i han estat expectants perquè els donés una explicació ja que potser no acabaven d'entendre les explicacions dels seus fills. Els he explicat les diferències entre els dos termes i em sembla que ha quedat clar, de pas els he explicat la importància d'aquesta assignatura pel desenvolupament global dels nens i nenes.
Aquesta batalla per la dignificació de l'educació física s'ha de guanyar a base de petits gestos com aquest que sumats a altres gestos sempre sumen en positiu. Espero que la resta de MEF des de les seves escoles hi fiquin el seu granet de sorra, si no ho fem nosaltres dubto que altra gent ho faci per nosaltres.
Avui també us vull parlar d'un lloc web que innova molt en temes d'Educació Física i Internet, es tracta de Compartiendo Educación Física que ha inaugurat una secció Podcast, enhorabona i endavant!
Foto JRoca

1 comentari:

Anònim ha dit...

Treballo a dues escoles concertades i les mateixes mestres fan la reunio de pares sense comptar amb cap tipus de mestre especialista per a les mateixes.No és normal, o si?