divendres

La il·lusió d'un nen de 8 anys...

Les vacances permeten, entre d'altres coses, a fer neteja i endreçar milers de papers que vaig acumulant de forma sovint estúpida al llarg de l'any. Entre papers i llibretes vaig re-descobrir aquest dibuix que vaig fer pels volts del 1983 o potser 1984 quan tenia 8 o 9 anys. Mirem l'alineació: Migueli, Urruti, Sánchez (amb el braçalet de capità), Schuster, Julio Alberto, Alexanko, Víctor, Rojo, Diego Armando Maradona, Carrasco i Marcos. Fixeu-vos amb el detall de les botes de futbol Munich; quan vaig començar a jugar a futbol en vaig tenir unes d'aquelles amb la marca taronja, avui en dia estan de moda i el seu preu és abusiu.
Potser algun dia us mostraré la col·lecció de dibuixos de clubs de primera que vaig fer per aquelles dates, els pericos estaran contents de recordar en Tommy N'Kono i en Lauridsen.

6 comentaris:

Roi ha dit...

ja ja ja boníssim! m'en recordo perfectament d'aquest dibuix i dels de la resta de llibreta. N'hi havia un amb en Maradona i en Schuster junts oi?
Diria que els vas dibuixar durant unes vacances d'estiu a S'Agaró. En fot d'anys!
També recordo com vam arribar a odiar a en Goikotxea perquè va lesionar al nostre ídol Diego Armando Maradona!

JRoca_Font ha dit...

Roi,
els d'en Maradona i en Schuster junts me'ls guardo per una altra entrega.
El dibuix de la plantilla de l'Athletic Club té un Goikoetxea mutilat, el vaig esguerrar després de la lesió al Diego a finals del 83, potser també li faré una foto pel bloc.
Salut

zel ha dit...

Que maco, quins records, eh? Veus com no és de babaus guardar coses? Jo també guardo, el mal és quan tens dos fills grandets i has de començar a triar...què guardo? què llenço? Els pregunto i ho guardarien tot! Petonets, maco!

JRoca_Font ha dit...

Zel,
aquests records no els llenço pas, vaig llençar moltes factures de tot tipus, papers de la feina que ja no serveixen i molts escrits previs a obres de teatre i monòlegs que faig; ara tinc més espai per seguir omplint i tornant a llençar d'aquí a uns mesos.
Salut

Vida quotidiana ha dit...

Deu ser de les temporades 82-83 o 83-84, de l'època de l'Udo Lattek o la de Menotti. A la posterior ja hauria d'aparéixer l'Archibald o en Calderé.

Per cert, tens algun dibuix del Juanito? :P

JRoca_Font ha dit...

David,
jo diria que és més del 83-84 perquè a la llibreta hi ha altres dibuixos que m'ho fan pensar. Del Juanito "maravilla" no en tinc res en concret però deu sortir en un dibuix del "Madrit" que tinc.
Salut