dijous

Deixar-se manegar

Els usuaris de RENFE de tota la vida encara flipen dia sí i dia també quan a les notícies expliquen les incidències del dia dels trens de Rodalies; fa un parell d'anys es va posar de moda parlar-ne i des d'aleshores anuncien les avaries que no han anunciat en les últimes dècades, els retards de RENFE han passat a ser interès informatiu de primer ordre, fins i tot hi ha dies que filmen els usuaris mentre agafen un autocar, són els veritables herois quotidians.
Des del fatídic accident aeri de Barajas han sortit als mitjans desenes d'avaries, retards, pèrdues de maletes, algun aterratge d'emergència i un munt de notícies relaciones amb els avions. La majoria de notícies que ens arriben són coses que han passat tota la vida però que ara són d'interès informatiu de primer ordre i això provoca una falsa percepció de perillositat al fet de volar. En tertúlies improvisades he sentit a algú dir que ara hi ha més accidents aeris i moltes més incidències amb avions, eren les mateixes persones que es pensaven que abans de la Maleni Álvarez la RENFE funcionava de meravella.
Foto: "La taronja mecànica" de JRoca'08

1 comentari:

Anònim ha dit...

També m'havia passat pel cap escriure un post sobre el tema. Estic totalment d'acord. De cop i volta per algun fet un tema es posa de moda i aleshores no hi ha dia que aquest no aparegui als mitjans. Ha passat amb la violència domèstica que malauradament sempre ha existit i també va passar amb els atacs de gossos a les persones. Aquest ha desaparegut dels mitjans però estic segur que continua passant.