diumenge

Diran que han guanyat però el campió serà l'avorriment

Hi ha coses que no s'acaben d'entendre i una d'elles és l'interès que pot tenir per l'audiència televisiva veure els polítics votant en un TeleNotícies en hora punta. Avui a TV3 han mostrat tots els caps de llista de cada província i de cada partit mentre votaven i si hi afegim el president, el president del Parlament i no sé pas qui més el resultat ha estat uns quants minuts veient gent votant. Ho hauria de veure de nou però jo diria que han ensenyat pel cap baix unes 30-35 persones votant ( 5 candidats de diferents partits x 4 províncies + presidents i les seves parelles en alguns casos + candidats estatals + País Basc + Andalusia). Patètic per a l'espectador, quin interès té veure un paio mostrant el DNI, donant la mà als pobres que els ha tocat ser taula electoral i donant uns sobres fent un somriure fals?
M'imagino l'escena del polític semi-desconegut que ha hagut d'esperar les càmeres per exercir el seu dret a vot, el desplegament de càmeres no donava per a tothom:
- Pentini's mentrestant.
- Ja porto mitja hora ben pentinat...
- Doncs un moment que arriba el càmera.
- Val, nen, no t'allunyis gaire que el papa ha de votar i has de sortir per la tele..
- Vull anar a casa a jugar a la Play...
- Porta't bé i no em facis quedar malament, ja saps el que em hem parlat a casa..
No sé si això surt d'una Junta Electoral o de TV3 (i altres cadenes) però avorrit ha estat, i molt, i si a sobre hi afegim la utilització dels fills que ha fet algun/a candidat/a, l'espectacle ja ha passat de penós. La festa de la democràcia a nivell televisiu de moment és un avorriment, a veure si aquest vespre-nit ho arreglen amb els formatgets tot i que jo espero que ho arregli la cara d'alguns polítics veient els resultats i a sobre dient que han guanyat.